Acasă Locale Stiri Satu Mare CAUAS: Prefectul Eugeniu Avram a fost asaltat cu reclamațiile privind aplicarea legilor...

CAUAS: Prefectul Eugeniu Avram a fost asaltat cu reclamațiile privind aplicarea legilor fondului funciar

Un număr mare de cetățeni au dorit să participe la audiențele pe care prefectul Eugeniu Avram le-a susținut, în data de 12 septembrie, la Căuaș. Aproximativ 30 de persoane l-au așteptat în incinta Primăriei din comună pe prefect pentru a-și prezenta problemele și nemulțumirile. Alături de prefect s-au mai deplasat la Căuaș, reprezentanți din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție, ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Satu Mare, specialiști din cadrul Oficiului Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară și ai Instituției Prefectului.

Cei mai mulți cetățeni s-au prezentat cu probleme privind aplicarea legilor fondului funciar, dar și probleme sociale. În esență, oamenii au cerut sprijinul prefectului pentru a fi puși în posesie și astfel să își poată primi titlurile de proprietate pe terenuri. O parte dintre problemele prezentate de cetățeni și care țin de competența autorităților au fost soluționate pe loc. De asemenea, în cazul cetățenilor care s-au prezentat la audiențe cu probleme sociale, prefectul Eugeniu Avram a dispus autorităților locale să se aplece cu prioritate pentru rezolvarea lor.

O parte dintre problemele care vizează instituțiile publice au fost preluate de către reprezentanții instituțiilor care l-au însoțit pe prefect, pentru verificare, evaluare și soluționare. 

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente