luni, iulie 22, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareCAUAS: Prefectul Eugeniu Avram a fost asaltat cu reclamațiile privind aplicarea legilor...

CAUAS: Prefectul Eugeniu Avram a fost asaltat cu reclamațiile privind aplicarea legilor fondului funciar

Un număr mare de cetățeni au dorit să participe la audiențele pe care prefectul Eugeniu Avram le-a susținut, în data de 12 septembrie, la Căuaș. Aproximativ 30 de persoane l-au așteptat în incinta Primăriei din comună pe prefect pentru a-și prezenta problemele și nemulțumirile. Alături de prefect s-au mai deplasat la Căuaș, reprezentanți din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție, ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Satu Mare, specialiști din cadrul Oficiului Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară și ai Instituției Prefectului.

Cei mai mulți cetățeni s-au prezentat cu probleme privind aplicarea legilor fondului funciar, dar și probleme sociale. În esență, oamenii au cerut sprijinul prefectului pentru a fi puși în posesie și astfel să își poată primi titlurile de proprietate pe terenuri. O parte dintre problemele prezentate de cetățeni și care țin de competența autorităților au fost soluționate pe loc. De asemenea, în cazul cetățenilor care s-au prezentat la audiențe cu probleme sociale, prefectul Eugeniu Avram a dispus autorităților locale să se aplece cu prioritate pentru rezolvarea lor.

O parte dintre problemele care vizează instituțiile publice au fost preluate de către reprezentanții instituțiilor care l-au însoțit pe prefect, pentru verificare, evaluare și soluționare. 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente