duminică, iulie 21, 2024
AcasăLocalePrefectul Radu Roca îi pune la ”respect” pe bugetari. Ce le reproșează...

Prefectul Radu Roca îi pune la ”respect” pe bugetari. Ce le reproșează prefectul?

Prefectul Radu Roca a scos ”milităria din pod” și îi pune la ”respect” pe bugetarii care ar părea că mai mult își freacă coatele de birourile instituțiilor publice așteptând să treacă zilele și să le intre salariul, decât și-ar îndeplini atribuțiile de serviciu.

În cadrul ședinței de joi, a Colegiului Prefectural, a fost prezentat raportul cu rezultatele controlului efectuat în perioada premergătoare Sărbătorilor pascale de către Comisia mixtă, comisie instituită conform Hotărârii adoptate în ultima ședință a Colegiului Prefectural.

În timpul ședinței, Radu Roca s-a declarat total nemulțumit de activitatea acestei comisii care, conform celor transmise de Prefectură, nu și-a respectat atribuțiile.

A fost o lipsă de colaborare și comunicare între instituții și sper ca acest lucru să nu se mai repete. Prin înființarea acestei comisii am dorit ca acțiunile de control din unitățile de desfacere a produselor alimentare și din piețe să se desfășoare unitar în scop preventiv , lucru care am văzut că nu s-a respectat.” a transmis prefectul Radu Roca.

În ceea ce privește procesul de autorecenzare, prefectul Radu Roca le-a reamintit directorilor de instituții deconcentrate din subordine că dorește o mai mare implicare a lor în privința autorecenzării angajaților.

Dacă la nivel de UAT –uri , după discuțiile cu primarii lucrurile au început să se miște, la nivelul instituțiilor din subordine , din păcate batem pasul pe loc, ca să nu mai spun că nici rugămintea noastră de a ne raporta situația autorecenzării din unități, în fiecare zi de luni nu a fost respectată. Nu e normal ca din peste 7800 de angajați la nivelul instituțiilor dumneavoastră doar puțin peste 1800 să se autorecenzeze după mai bine de o lună de la începerea campaniei” a mai spus prefectul Radu Roca.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente