Acasă Religie Preotul Constantin Necula susține o nouă conferință la Satu Mare

Preotul Constantin Necula susține o nouă conferință la Satu Mare

Părintele Constantin Necula revine la Satu Mare pentru a susține o nouă conferință. Unul dintre cei mai iubiți preoți români se va reîntâlni cu sătmărenii, marți, 17 august 2021, începând cu ora 17:00, la Catedrala Ortodoxă Română „Adormirea Maicii Domnului” Satu Mare. Intrarea este liberă însă participanții trebuie să țină cont de regulile de protecție sanitară impuse de pandemia de COVID-19.

„Asociaţia Civică Tempora Satu Mare, cu sprijinul financiar la Consiliului Judeţean Satu Mare, organizează, în data de 17 august 2021, ora 17:00, la Catedrala Ortodoxă Română „Adormirea Maicii Domnului” din Satu Mare, Conferinţa „Eroi şi martiri” susţinută de părintele conferenţiar universitar dr. Constantin-Valer Necula, prodecanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Sibiu. Conferinţa este organizată cu binecuvântarea PS Iustin, Episcopul Maramureşului şi Sătmarului. Intrarea este liberă, dar invitaţii sunt rugaţi să respecte normele de securitate impuse de pandemie” transmit organizatorii.

Preotul Constantin Necula este unul dintre cei mai apreciați preoți ortodocși români, datorită modului unic în care abordează temele legate de credință și ortodoxie.

- Advertisment -

Cele mai populare

Nicolae Ciucă – desemnat pentru funcția de premier

Nicolae Ciucă este propunerea Partidului Național Liberal pentru funcția de premier, propunerea a fost acceptată și de președintele...

Legea consumatorului vulnerabil explicată de liderii PNL Satu Mare

În cadrul unei conferințe de presă organizată joi, 21 octombrie 2021, la sediul Partidului...

Austria a donat României medicamente pentru tratarea bolnavilor COVID aflați în stare gravă

România a primit 1.075 de cutii cu diferite tipuri de medicamente utilizate în tratarea pacienților grav bolnavi...

Noi restricții începând de luni. Iohannis: Dacă vreți să terminăm cu această pandemie, vaccinați-vă!

La finalul ședinței de miercuri, 20 octombrie 2021, cu premierul, miniștrii cu atribuții în domeniul combaterii pandemiei...

Comentarii recente