duminică, iulie 21, 2024
AcasăLocalePreșcolarii din Homorodu de Jos au marcat finalul anului cu o serbare...

Preșcolarii din Homorodu de Jos au marcat finalul anului cu o serbare reușită

serbareZiua de joi, 20 iunie a fost o zi foarte importantă atât  pentru preșolarii  de la Grădinița cu Program Normal din  Homorodu de Jos  cât și pentru școlarii clasei pregătitoare, unități aparținătoare Școlii Gimnaziale Homorodu de Mijloc.

Chiar dacă afară a fost cald,  dimineață  ,micuții se îndreptau cu pași grăbiăți spre școală , insoțiți de părinți.

În ultima lor oră au oferit puplicului format din părinti ,frați, bunici sau vecini,  un adevărat  spectacol plin de farmec și amuzament. Bineînțeles în această zi atât de importantă nu putea să lipsească directorul  Școlii Gimnaziale Homorodu de Mijloc, doamna Tătar Rodica, dânsa nu ratează nici un moment în care poate fi alături de acești copii minunați.

Cu mult interes educatoarea grupei,  Doina Țiplea Sabou cât și învățătoarea clasei pregatitoare,  Crina Sabou, au pus în scenă un adevărat spectacol de cântece, poezii și o frumoasă scenetă  “Deșteptarea florilor “avâdu-i  ca protagoniști  pe micuții,

Copiii grupei mari și-au luat adio de la grădiniță și de la cele care i-au pornit pe drumul cunoașterii,  prin poezii și cântece.

Punctul culminant al serbării a fost un dans țigănesc, în care toți copiii împreună cu doamnele educatoare și învățătoare au fost costumați adecvat.

La final, într-o atmosferă generoasă atât micuții preșcolari cât și școlarii au primit cu multă bucurie diploma,  drept răsplată pentru munca depusă de-a lungul întregului an școlar,  iar pentru frumosul program prezentat, copiii  s-au delectat cu sandvișuri, suc si un gustos tort pregătit special pentru ei.

Tot la Homorodu de Jos, înainte cu o zi a avut loc serbarea claselor I-IV unde clasa I-a, a  prezentat serbarea Abecedarului, clasele a II-a si a III-a cântece și poezii iar clasa a IV-a și-au luat adio de la clasele primare și de la învățăoare,  printr-o frumoasa scenetă și cântece . Spectacolul a fost pregătit de către cadrele didactice ale claselor I-IV, doamnele  Voichița Pop, Crina Silaghi , Mihaela Codrean si Nicoleta Zolotar.

Bucuria tuturor copiilor de la G.P.N.Homorodu de Jos și a școlarilor claselor a IV-a  este imensă deoarece îi șteaptă o vacanță lungă și frumoasă .

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente