vineri, mai 31, 2024
AcasăsusPreședintele PNL Adrian Cozma cere demisia lui Pataki Csaba, președintele CJ Satu...

Președintele PNL Adrian Cozma cere demisia lui Pataki Csaba, președintele CJ Satu Mare, pentru sifonarea de bani publici

Adrian Cozma spune că liderii UDMR ,,au ocolit legea pentru a se asigura că obțin finanțări pentru diferite evenimente”.

Acesta a declarat, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc marți, 23 aprilie, la sediul PNL Satu Mare, că în ultimii opt ani, de când conduce UDMR Satu Mare, pe semnătura actualului președinte al Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, ar fi fost dirijate sute de mii de lei către Fundația Identitas. El a precizat că sediul Fundației Identitas este identic cu al UDMR Satu Mare și că ,,această organizație nu este altceva decât o mega-pușculiță financiară a UDMR”.

,,Pe durata anilor de când este președinte de Consiliu Județean a căutat să numească în comisiile de evaluare a proiectelor cu finanțare nerambursabilă de la bugetul de stat, persoane care să garanteze că acestea vor declara eligibile proiectele Fundației Identitas. Aceste proiecte sunt importante pentru că realizează o campanie electorală deșănțată liderilor Pataki și Gabor”, a declarat Adrian Cozma.

Adrian Cozma spune că președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, ar trebui să-și dea demisia: ,,Două lucruri sunt necesare pentru a detensiona acest butoi de pulbere amorsat de domnul Pataki: demisia domnului somnoros Pataki și reluarea procedurilor de depunere a proiectelor de finanțare nerambursabilă”.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente