29.8 C
New York City
duminică, septembrie 25, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MarePrima ediție a Zumbathonului “ Împreună pentru un zâmbet “

Prima ediție a Zumbathonului “ Împreună pentru un zâmbet “

Vineri, 20 decembrie la Căminul Cultural din localitatea Medieșu Aurit a avut loc un eveniment caritabil marca Zumba® Fitness intitulat “Împreună pentru un zâmbet “.

Evenimentul este la prima ediție în Satu Mare și a constat în strângerea de fonduri pentru copiii cu nevoi speciale din localitățile: Medieșu Aurit, Băbășești, Potău, Românești și Iojib. Inițiatoarea lui este Bianca Zob, instructor de Zumba, cu sprijinul Primăriei comunei Medieșu Aurit, școala George Coșbuc, asociația Tobis și cursantele acestui sport.

Pentru a aduce un zâmbet pe chipul acestor copii, 10 instructori de Zumba veniți din toate colțurile tării, au oferit un program de aproximativ 2 ore de sport cu cei peste 100 de participanți. Au participat atât cursantele, sponsorii cât și cei 10 copii.

Din fondurile strânse copiii au beneficiat, acum în prag de sărbătoare de lucruri de care au mare nevoie.

Fiecare instructor a înmânat personal cadourile copiilor.

Inițiatoarea demersului Bianca Zob a declarat că este foarte încântată pentru că a reușit să îi facă fericiți pe acei copii nevoiași: “Am vrut ca acești copii să simtă că nu sunt singuri tocmai acum în prag de sărbătoare, să simtă atmosfera Craciunului și să vadă ceea ce înseamnă Zumba cu adevărat. Vom continua și în anii care vin cu asemenea acțiuni.”

Pentru acești instructori Zumba® Fitness inseamnă uneori totul, “când spun Zumba, spun dragoste, pasiune, conexiune, dans, fitness, prin acest sport îți descoperi adevăratul stil”, a declarat Bianca Zob instructor de Zumba.

Tot în cadrul evenimentului a avut loc și un Zumba Shop, unde cei interesați de acest sport au putut să-și achiziționeze echipamente speciale.zumba-satu-mare (2)zumba-satu-mare (1) zumba-satu-mare (4)zumba-satu-mare (3)

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente