Acasă Locale Primăria ”rupe” contractul de concesionare al ștrandului cu Beny Alex

Primăria ”rupe” contractul de concesionare al ștrandului cu Beny Alex

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a anunțat în cadrul unei declarații de presă faptul că în cadrul Comisiei Aparatului de Concesiune, a fost propusă încetarea contractului de concesionare dintre municipiul Satu Mare și S.C. Beny Alex.

Membrii comisiei au căzut de acord în unanimitate asupra faptului că societatea care a concesionat ștrandul, nu și-a îndeplinit obligațiile contractuale. Știm cu toții că acesta este al doile an consecutiv în care sătmărenii nu s-au putut bucura de o baie la Nord Vest Termal Parc.

”Nu vreau să intru în detaliu, ce obligații nu și-a îndeplinit, doar câteva chestii importante o să trec în revistă: construcția unui hotel termal de 3 stele, nu s-a realizat acoperirea bazinului olimpic și construcția a încă 4 bazine nu s-a terminat; construcție parcare etajată de 6 nivele. Nu s-au realizat servicii conexe hotelului de 3 stele, complex SPA, complex de conferințe și bine înțeles, nu în ultimul rând, nu putem să face abstracție de faptul că în al doilea an consecutiv ștrandul nu este deschis sătmărenilor, ceea ce nu se mai poate tolera”, a declarat primarul Kereskenyi.

Decizia finală în acest sens va fi dată de Consiliul Local Satu Mare în cadrul ședinței care stă să înceapă. Conducerea municipală anunță că dorește să reintre în posesia tuturor bunurilor.

”În mod normal, sunt anumite posibilități însă dacă sunt neconcordanțe între punctele de vedere ale municipiului Satu Mare si ale concensionarului, trebuie să se decidă în instanță în privința acelei valori. Noi ne dorim să preluăm chiar dacă va fi un proces, un litigiu”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

Edilul avertizează că procesul poate dura ceva timp, astfel că darea în folosință a obiectivului fiind incertă deocamdată.

- Advertisment -

Cele mai populare

A fost reactualizată lista țărilor cu risc epidemiologic

Joi, 29 iulie a.c., a fost actualizată lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. În acest context, toți...

Ziua Imnului Național marcată la Satu Mare

Anual, la data de 29 iulie, este celebrată Ziua Imnului Național. În acest context, în municipiul Satu...

Jumătate de tonă de cocaină a ajuns din greșeală într-un depozit de fructe din Ilfov

În loc de banane, la un depozit de fructe din Ilfov au ajuns 503 kilograme de cocaină aproape...

CFR Cluj s-a calificat în turul 3 al Ligii Campionilor

Formația campioană a României, CFR Cluj, a primit miercuri vizita celor de la Lincoln Red Imps în returul...

Comentarii recente