miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MarePrimăria Satu Mare declară război sămsarilor imobiliari

Primăria Satu Mare declară război sămsarilor imobiliari

Conducerea Primăriei Satu Mare le-a declarat răzbsamsarilor imobiliari care încearcă să blocheze investițiile ce urmează a fi implementate în municipiul Satu Mare. Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă susținută azi, 22 martie.

La conferința de presă, alături de primar au participat și consilierii din cadrul Comisiei Juridice, și anume: Romeo Pop (PNL), Zazula Bela (UDMR), Mihai Huzău (ALDE), Ștefan Ressler (UDMR), Silviu Sumlas dar și city-managerul Maskulik Csaba.

„Avem un scop comun, și anume, sprijinirea investitorilor și a investițiilor private în municipiul Satu Mare”, a declarat primarul.

Edilul spune că în urma negocierilor purtate cu Mc Donald’s, investitorul a trimis în data de 20 martie, o scrisoare de intenție Primăriei Satu Mare, prin care se arată că dorește să deschidă un Mc Drive și a un Mc Caffe în zona Burdea, pe spațiul unde în trecut a fost benzinăria MOL.

Între timp, însă, primarul spune că au apărut câțiva afaceriști, samsari imobiliari care solicită exact acel teren „prin intermediul unor bătrânei de 80 de ani”.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente