29.8 C
New York City
miercuri, august 17, 2022
AcasăLocalePrimăria Satu Mare primește milioane de euro prin PNRR. Sunt pregătite mai...

Primăria Satu Mare primește milioane de euro prin PNRR. Sunt pregătite mai multe proiecte de investiții

În cursul zilei de miercuri 12 ianuarie 2022, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a avut o întâlnire cu ministrul Dezvoltării, Cseke Attila. În urma discuțiilor municipalitatea a anunțat faptul că orașul Satu Mare va primi o finanțare de 9 milioane de euro prin PNRR.

”Primarul Kereskényi Gábor a discutat miercuri cu ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, despre proiectele pe care Primăria Municipiului Satu Mare / Szatmárnémeti le va depune pe PNRR, componenta 10- Fond local. Municipiul Satu Mare va beneficia pe această componentă, în prima etapă, de un buget prealocat de peste 9 milioane de euro, care poate fi suplimentat.

Primăria Municipiului Satu Mare / Szatmárnémeti intenționează să obțină finanțare pentru construcția de piste de biciclete, achiziționarea de autobuze nepoluante, realizarea unui management inteligent al traficului, stații de reîncărcare pentru autovehicule electrice, construirea de locuințe pentru specialiștii din învățământ, sănătate, dar și pentru tineri din grupuri vulnerabile”, transmite Primăria Municipiului Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente