luni, decembrie 4, 2023
AcasăPoliticaLocalPrimarii PNL, întâlnire cu premierul Ciucă. Au fost semnate contracte de finanțare...

Primarii PNL, întâlnire cu premierul Ciucă. Au fost semnate contracte de finanțare pentru dezvoltarea comunelor

O delegație a liberalilor sătmăreni, în frunte cu deputatul Adrian Cozma, președintele organizației județene și secretarul de stat Cristian Valer Beseni, secretar general PNL Satu Mare s-a aflat la București în vederea definitivării unor importante proiecte de finanțare, precum și pentru a se informa despre posibilitățile de accesare a unor fonduri de investiții din surse naționale și europene.

Primarii PNL: Aurel Bojan – Bogdand, Dinu Birtoc – Călinești Oaș, Petre Ciocan – Certeze, Sergiu Crișan – Supur, Cornea Mare Nicolae – Socond și Cosmin Varga – Pișcolt au semnat contracte de finanțare PNRR pentru dezvoltarea comunităților pe care le conduc. În cadrul întâlnirii de la sediul Guvernului cu premierul Nicolae Ionel Ciucă, au fost luate în discuție viitoarele proiecte guvernamentale derulate prin Compania Națională de Investiții (CNI), precum și despre modalitățile eficiente de atragere de fonduri europene.

„Am avut o întâlnire cu primul ministru al României Nicolae Ionel Ciucă pentru a ne coordona acțiunile in teritoriu cât mai eficient. Am vrut ca toți colegii mei primari să aibă garanția că proiectele comunităților pe care le conduc se vor realiza! Sunt convins că vom reuși ca până la finalul anului viitor să reușim noua modernizare a județului Satu Mare. Marți au fost semnate 8 contracte pe PNRR, în cele 6 comune. Mergem înainte!”, a transmis în urma întâlnirii deputatul Adrian Cozma.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente