29.8 C
New York City
miercuri, august 17, 2022
AcasăPoliticaLocalPrimul sătmărean numit în funcția de secretar de stat în Guvernul PNL-PSD-UDMR

Primul sătmărean numit în funcția de secretar de stat în Guvernul PNL-PSD-UDMR

Se mișcă lucrurile în eșalonul doi din Guvern. Premierul Nicolae Ciucă a semnat deja mai multe decizii privind numirea unor secretari de stat la cel puțin opt ministere. Documentele au fost publicate în Monitorul Oficial.

Așa cum am menționat în edițiile anterioare, județul Satu Mare va avea avea patru secretari de stat fiind vehiculat numele fostului ministru al Apărării, Gabriel Leș, consilierul local, Ciprian Crăciun, Ionuț Oneț, prim-vicepreședinte PSD Satu Mare și Gheorghe Florin Cârciu de la PSD Satu Mare.

Acesta din urmă, Gheorghe Florin Cârciu, a fost numit astăzi de premierul României în funcția de secretar de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni. Decizia a fost publicată cu câteva zeci de minute în urmă în Monitorul Oficial. Este primul sătmărean care a fost numit secretar de stat în Guvernul PNL-PSD-UDMR.

Despre Gheorghe Florin Cârciu se știe că este din Bixad, are 47 de ani și este stabilit în Franța de mai bine de 20 de ani. Acesta a plecat din țară după finalizarea studiilor liceale și a reușit să-și creeze acolo o afecere prosperă. Cu toate acestea sătmăreanul și-a vizitat des casa natală din Bixad. A activat în politică doar pe plan local și a fost pentru o perioadă de timp și consilier local.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente