joi, iulie 18, 2024
AcasăEducatie&CulturaProgramul manifestărilor culturale din Carei, din acest sfârșit de săptămână

Programul manifestărilor culturale din Carei, din acest sfârșit de săptămână

Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei anunță programul evenimentelor artistice pentru weekend-ul 24-26 mai, în cadrul Festivalului BEST FEST Primăvara culturală careiană:

Vineri 24 mai 2013, începând cu ora 11.00, în Parcul Dendrologic (în caz de vreme nefavorabilă): Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi) va avea loc un Târg de carte în limba maghiară a editurii Mentor din Târgu Mureș.

Vineri, 24 mai 2013 de la ora 20.00 în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi, Secția Maghiară a Cercului de teatru amator de la Centrul Cultural Carei prezintă piesa de teatru în limba maghiară Edgar Allan Poe – A vörös halál álarca (Masca roșie a morții, adaptare după Edgar Allan Poe). Regia: Kiss Zita

Sâmbătă, 25 mai 2013, de la ora 18.00 în Parcul Dendrologic din Carei va avea loc Ziua Muzicii Ușoare. Evenimentul va conține concerte de muzică ușoară cu formațiile cercului de muzică ușoară din cadrul Centrului Cultural Carei. Conducerea muzicală îi aparține lui Szűcs József. (În caz de vreme nefavorabilă concertul se va amâna).

muzica usoara BF13_

poe plakat_

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente