Acasă Locale Stiri Satu Mare Proiecte de 215 milioane lei pentru Satu Mare

Proiecte de 215 milioane lei pentru Satu Mare

Primăria Satu Mare are proiecte de 215 milioane lei. La ora bilanțului, primarul Kereskenyi Gabor a vorbit și despre proiectele ce urmează să fie implementate anul acesta în municipiu, proiecte printre care se numără și modernizarea Centrului Vechi, precum și a Centrului Nou.

Primăria a atras fonduri europene în valoare de 215 milioane lei. La unele proiecte ce urmează să fie implementate au fost semnate contractele, iar la altele se fac documentațiile. În 2020, spune edilul-șef, se trece la realizarea propriu-zisă a proiectelor.

Printre cele mai importante proiecte ce urmează să fie implementate se află modernizarea și extinderea traseului pietonal în Centrul Vechi și Centrul Nou din municipiul Satu Mare. De menționat că primarul Kereskenyi a semnat la începutul acestei săptămâni contractul de finanțare pentru proiectul ce are în vedere modernizarea și transformarea în pietonală a Pieței Libertății din municipiu.

Între celelalte proiecte pentru 2020 se numără transformarea zonei Cubic în zonă de petrecere a timpului liber, dezvoltarea infrastructurii de transport public, precum și amenajarea unei piste de biciclete.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente