vineri, mai 31, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareProiecte de 400 de milioane de lei pentru Satu Mare

Proiecte de 400 de milioane de lei pentru Satu Mare

Miercuri, 15 martie, consilierii județeni au votat în ședința extraordinară un număr de 30 de proiecte de hotărâre care vizau actualizarea indicatorii tehnico-economic aferente mai multor investiții din județ.

Proiectele vizează: reabilitarea unor drumuri județene, eficientizarea energetică a spitalelor, dar și reabilitarea și modernizarea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă, alimentarea cu apă a zonei Luna Șes, dar și amenajarea sediului Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare.

„Am aprobat indicatorii tehnico-economici la 30 de posibile investiții ale județului Satu Mare bazate pe documentații existente și aprobate la rândul lor, în ultimul deceniu. Cel mai vechi este din 2008, iar cel mai nou din 2017. Am „atacat”, cu ghilimelele de rigoare din cele 10 axe posibil finanțabile pe programul PNDL, nouă. De la instituții de cultură, reabilitări, înnoiri, spitalele eficientizate energetic la multe drumuri județene de interes comun, găsim o gamă foarte variată de investiții”, a declarat președintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Pataki Csaba.

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente