luni, iunie 24, 2024
AcasăsusProiectul Seri Pozitive, ”Prietenii mei, îngerii” la Satu Mare

Proiectul Seri Pozitive, ”Prietenii mei, îngerii” la Satu Mare

Proiectul „Seri Pozitive” este inițiat de Asociația Schimbare Pozitivă din Cluj cu scopul de a crea un cadru de întâlnire și împărtășire de informații pe teme bine definite conduse de oameni cu experiență. Participând la astfel de întâlniri poți găsi soluții la problemele care te frământă, poți socializa și cunoaște oameni noi sau poți chiar lega prietenii. Întâlnirile din Satu Mare sunt conduse de către Delia Danea – psiholog și trainer, iar invitații sunt oameni din comunitate care te pot inspira să faci și tu schimbări pozitive în viața ta.

Tema lunii Iunie 2014 – ”Prietenii mei, îngerii”

Invitat: Corina Mihaela Șereș

Îngerii sunt modul lui Dumnezeu de a ne spune că ne iubește și de a ne arăta cât de mult ne iubește. Fiind entități Angelice, aceștia respectă liberul arbitru al fiecăruia din noi. Dacă îi chemăm, ei sunt foarte fericiți să ne ajute în absolut orice problemă, indiferent cât de nesemnificativă ne-ar părea nouă această problemă, însă dacă nu îi chemăm ei suferă și ”plâng” alături de noi neputincioși, fără a ne putea întinde mâna de ajutor de care avem atâta nevoie.

În urmă cu aproximativ 10 ani, citind una din minunatele cărți ale scriitoarei Doreen Virtue, am descoperit ce ușor poți lua contact cu Îngerii tăi, fie ei Îngerii păzitori, sau unul din Îngerii specializați pe domeniile de activitate de care ai nevoie, iar de atunci sunt secundă de secundă în viața mea.

Din totdeauna am avut o relație foarte strânsă cu Îngerii, chiar dacă nu întotdeauna am fost conștientă de asta. Din momentul în care am realizat ce viață minunată îți pot oferi, nu am contenit în a-i face prezenți în viața mea, la orice pas, la orice respirație, inclusiv pentru a-mi rezerva un loc de parcare, sau pentru a mă ajuta să ajung la timp, atunci când am impresia că timpul nu îmi ajunge.

Îngerii mi-au adus armonie, liniște, înțelepciune și foarte multă iubire. Este foarte simplu și la îndemâna oricui să îi aibă drept prieteni. Condiția esențială, și unică este de a solicita ajutorul acestora, oricând….când suntem într-o nevoie, când ne bucurăm, când vrem să mulțumim sau pur și simplu când e necesar să primim o îndrumare, o precizare la ceva sau o mână de ajutor.

Pentru a-i avea mereu în viața noastră nu este nevoie să folosim anumite cuvinte, sau incantații sau, știu eu, să citim ceva, ci pur și simplu să ne gândim la ei, și folosind cele mai firești cuvinte să le solicităm ajutorul.

Cum putem ști dacă am fost sau nu auziți? Foarte simplu: în drumul nostru putem găsi inexplicabil pene, monede, putem simți adieri răcoroase de vânt deși vântul nu suflă, mici scântei în colțul ochilor, numere sau cifre care se repetă…

Vă aștept cu drag să participați la Seara Pozitivă a lunii Iunie. Sunt încântată să vă povestesc despre această lume minunată și plină de iubire.

Data: 10 Iunie 2014 orele 18 – 20

Locația: Asociația Consult Scolari, Str. Aurel Vlaicu, Nr. 151, Satu Mare

Înscrieri: http://schimbarepozitiva.ro/prietenii-mei-ngerii/

La sfârșitul întâlnirii, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine.

Partenerii Serilor Pozitive Satu Mare sunt: Asociația Consult Scolari, Jurnalul de Nord Vest, Sătmăreanul, Jurnalul de Satu Mare, SM Live, Revista Zile și Nopți Satu Mare, ProFM Satu Mare, Biblioteca Județeană Satu Mare și Asociația pentru Copii și Tineri ACT4U.

Persoana de contact: Delia Danea – Psiholog&Trainer, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0745 – 612899, e-mail: [email protected]

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente