Acasă Locale Stiri Satu Mare Proiectul Toolbox a ajuns la final

Proiectul Toolbox a ajuns la final

Vineri,13 septembrie 2013, în orașul înfrățit Nyiregyhaza s-a desfășurat Conferința de închidere a  proiectului „Instrumente integrate de mass-media și condițiile de formare pentru reședințele de județ – dezvoltarea și punerea în aplicare” Acronim Media – Toolbox, proiect implementat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria – România 2007 – 2013 (www.huro-cbc.eu) si finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, completat de co-finanțarea națională a celor două state membre participante în program, Ungaria si România.

Obiectivul general al Programului este de a apropia actori economici, persoane si comunități, cu scopul de a exploata mai eficient oportunitățile oferite de dezvoltarea comună a zonei de frontieră.

Liderul de proiect este VAROS-KEP NONPROFIT LTD. (NYIREGYHAZA),  iar ca Partener din România MUNICIPIUL SATU MARE. Durata de implementare a proiectului a fost de 17 luni.

 Valoarea totală a proiectului:  167.504 Euro
– Liderul de proiect: 133.766 Euro
– Partenerul: 33.738 Euro

Scopul proiectului a fost: crearea unei metodologii și a unor instrumente comune  de media pentru realizarea schimbului de informații relevante între cele două țări.

La conferință au participat din partea Primăriei Municipiului Satu Mare – dna. Viceprimar Marcela Papici, șefa Biroului pentru proiecte cu finanțare internațională – dna. Andrea Koncz, membrii echipei de implementare a proiectului și trei dintre tinerii instruiți în cadrul taberelor de formare organizate în cadrul proiectului – Iulia Iepure, Raul Todika și Socaci Ovidiu.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dragoste dincolo de moarte,in politica

Mai mulți locuitori din Deveselu s-au dus, după închiderea urnelor, la mormântul lui Ion Aliman, primarul PSD care a primit cele mai...

Imunitatea la copii,toamna

Imunitatea se dezvoltă în timp, prin urmare, cu cât suntem mai expuși factorilor de mediu, cu atât sistemul nostru imunitar se dezvoltă...

Kereskenyi Gabor câștigă încă un mandat la primărie

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor a câştigat detaşat alegerile locale de duminică, cu peste 18.000 de voturi, fiind urmat de candidatul...

România tratată cu dispreț.De ce?!

Uniunea Europeană dă încă o dată dovadă că România este considerată o țară de mâna a III-a, o piață de desfacere și...

Comentarii recente