luni, decembrie 11, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareProiectul Toolbox a ajuns la final

Proiectul Toolbox a ajuns la final

Vineri,13 septembrie 2013, în orașul înfrățit Nyiregyhaza s-a desfășurat Conferința de închidere a  proiectului „Instrumente integrate de mass-media și condițiile de formare pentru reședințele de județ – dezvoltarea și punerea în aplicare” Acronim Media – Toolbox, proiect implementat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria – România 2007 – 2013 (www.huro-cbc.eu) si finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, completat de co-finanțarea națională a celor două state membre participante în program, Ungaria si România.

Obiectivul general al Programului este de a apropia actori economici, persoane si comunități, cu scopul de a exploata mai eficient oportunitățile oferite de dezvoltarea comună a zonei de frontieră.

Liderul de proiect este VAROS-KEP NONPROFIT LTD. (NYIREGYHAZA),  iar ca Partener din România MUNICIPIUL SATU MARE. Durata de implementare a proiectului a fost de 17 luni.

 Valoarea totală a proiectului:  167.504 Euro
– Liderul de proiect: 133.766 Euro
– Partenerul: 33.738 Euro

Scopul proiectului a fost: crearea unei metodologii și a unor instrumente comune  de media pentru realizarea schimbului de informații relevante între cele două țări.

La conferință au participat din partea Primăriei Municipiului Satu Mare – dna. Viceprimar Marcela Papici, șefa Biroului pentru proiecte cu finanțare internațională – dna. Andrea Koncz, membrii echipei de implementare a proiectului și trei dintre tinerii instruiți în cadrul taberelor de formare organizate în cadrul proiectului – Iulia Iepure, Raul Todika și Socaci Ovidiu.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente