sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareProteste ale polițiștilor la Satu Mare | galerie - foto

Proteste ale polițiștilor la Satu Mare | galerie – foto

 

Polițiștii protestează astăzi, 21 martie în stradă. Aproximativ 25 de oameni ai legii protestează la această oră în fața sediului Poliției Municipale de pe strada Mihai Vitaezu, colț cu Gheorghe Doja.

Acțiunea care a început la ora 10.00 și se va termina la ora 16.00, este organizată de Sindicatul Europol.

  • Polițiștii sunt nemulțumiți de nivelul de salarizare.

„În 16 martie, colegii noștri de la București au făcut un miting, au protestat, nu ne-am ales cu nimic, așteptăm în continuare aplicarea corectă a legii, nu vrem decât să se aplice corect hotărârea de guvern. La educație s-au dat bani, la sănătate s-au dat bani, suntem ultima categorie de bugetari la care nu ne-a crescut salariile de opt ani”, a declarat președintele filiale Europol Satu Mare, Felix Văsuț.

Protestatarii solicită ca salariul să le fie calculat la nivelul actual al salariului minim și nu la cel din 2009. La ultima întâlnire de la București, sindicaliștii din Poliție au ieșit nemulțumiți de la întâlnirea cu ministrul de Interne, Carmen Dan, care le-a promis o mărire de salariu între 100 și 300 de lei, din luna aprilie. Sindicaliștii cer ca salariul să le fie calculat la nivelul actual al salariului minim, nu la cel din 2009.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente