duminică, iulie 21, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareProteste împotriva eutanasierii câinilor, sâmbătă

Proteste împotriva eutanasierii câinilor, sâmbătă

Sâmbătă, 14 septembrie, la Satu Mare va avea loc un miting de protest împotriva noii legi adoptate de Parlamentul României, privind eutanasierea în masă a câinilor comunitari.

Reprezentanții și voluntarii asociațiilor de protecție a animalelor din județul Satu Mare precum și sătmărenii iubitori de animale se vor întâlni la ora 16,00 în Grădina Romei și vor mărșălui în centrul orașului, până în fața Prefecturii și înapoi.

La mitingul de protest sunt așteptați toți sătmărenii care vor schimbarea legii, care spun NU eutanasierii, care vor soluții umane pentru rezolvarea problemei câinilor comunitari.

Legea adoptată prevede ca maidanezii să stea 14 zile lucrătoare în adăposturi, timp în care pot fi revendicați sau adoptați de persoane fizice sau asociații neguvernamentale. Dacă în acest timp nu vor fi adoptați, câinii fără stăpân vor fi eutanasiați.

1 COMENTARIU

  1. Consider ca trebuie avut grija ca acesti caini sa aiba parte de un adapost,deoarece fiind lasati liberi pot produce accidente grave,precum si cazul acelui copil de 4 ani aparut la stiri!

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente