Acasă Locale Stiri Satu Mare Proteste împotriva eutanasierii câinilor, sâmbătă

Proteste împotriva eutanasierii câinilor, sâmbătă

Sâmbătă, 14 septembrie, la Satu Mare va avea loc un miting de protest împotriva noii legi adoptate de Parlamentul României, privind eutanasierea în masă a câinilor comunitari.

Reprezentanții și voluntarii asociațiilor de protecție a animalelor din județul Satu Mare precum și sătmărenii iubitori de animale se vor întâlni la ora 16,00 în Grădina Romei și vor mărșălui în centrul orașului, până în fața Prefecturii și înapoi.

La mitingul de protest sunt așteptați toți sătmărenii care vor schimbarea legii, care spun NU eutanasierii, care vor soluții umane pentru rezolvarea problemei câinilor comunitari.

Legea adoptată prevede ca maidanezii să stea 14 zile lucrătoare în adăposturi, timp în care pot fi revendicați sau adoptați de persoane fizice sau asociații neguvernamentale. Dacă în acest timp nu vor fi adoptați, câinii fără stăpân vor fi eutanasiați.

1 COMENTARIU

  1. Consider ca trebuie avut grija ca acesti caini sa aiba parte de un adapost,deoarece fiind lasati liberi pot produce accidente grave,precum si cazul acelui copil de 4 ani aparut la stiri!

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

România tratată cu dispreț.De ce?!

Uniunea Europeană dă încă o dată dovadă că România este considerată o țară de mâna a III-a, o piață de desfacere și...

Condamnat la închisoare,votat de cetățenii capitalei la Primărie

Piedone, condamnat la peste 8 ani de închisoare în primă instanță, a câștigat Primăria Sectorului 5. Cristian Băcanu, candidatul susținut de...

Prezența slabă la vot

Alegerile locale în România, deși poate cele mai importante ca influență directă în viața cetățenilor, nu au fost neapărat de-a lungul timpului...

Meciul Roma – Juventus, decis de 2 duble

Duminică seara, AS Roma a întâlnit pe teren propriu formașia torineză, Juventus, într-o partidă care a contat pentru etapa a 2-a din...

Comentarii recente