Acasă Sport International Real Madrid a învins la scor, iar Barcelona s-a încurcat cu Espanyol

Real Madrid a învins la scor, iar Barcelona s-a încurcat cu Espanyol

Echipa antrenată de francezul Zidane a plecat cu 3 puncte mari obținute pe un teren unde doar Barcelona mai reușise să se impună în acest sezon. Getafe a ratat prima ocazie prin Arambarri. Mai apoi Real Madrid a reușit să deschide scorul la o fază la care Varane l-a încurcat pe portarul advers Soria, care a gafat și galacticii au trecut în avantaj.

 

Până la pauză, Benzema putea face 2-0 pentru Real. O șansă uriașă a irosit și Cabrera, care l-a scos în evidență pe Courtois.

 

În partea secundă, Varane a marcat din centarea lui Kroos. Bale a trecut pe lângă gol în prelungiri.La ultima fază, Valverde a scăpat singur cu portarul și i-a pasat decisiv lui Modric. După 3-0 la Getafe, Real a ajuns la zece meciuri la rând făra înfrângere în La Liga.

 

Unul din câștigurile spanionilor din acest sezon este portarul Thibaut Courtois, acesta a închis poarta madrilenilor perfect în acest sezon, dovadă și în meciul împotriva lui Getafe, belgianul nu a luat gol, ajungând astfel la trei meciuri consecutive fără gol primit.

 

Courtois a parat nu mai puțin de 26 dintre ultimele 28 de șuturi expediate pe poarta sa în campionat, iar jurnaliștii spanioli sunt convinși că acest lucru a contribuit din plin la ascensiunea echipei lui Zinedine Zidane.Portarul în vârstă de 27 de ani a primit doar două goluri în ultimele nouă meciuri jucate în Primera, după ce fusese învins de șapte ori în primele șapte runde ale sezonului.

 

 

În vreme ce madrilenii au reușit să se impună, Barcelona s-a încurcat împotriva lui Espanyol, pierzând două puncte prețioase pe finalul partidei. Ultima clasată a marcat prima în meciul de debut al lui Abelardo, fost jucător tocmai la Barca, prin Lopez. S-a intrat la cabine cu Espanyol în avantaj.

 

După debutul reprizei a doua,  Barca a reușit să egaleze prin Suarez și mai apoi a trecut în avantaj prin Arturo Vidal după o centrare în fața portții venite de la același Suarez. Barcelona a rămas fără De Jong, care a primit două cartonașe galbene în 10 minute, iar Espanyol a avut la dispoziție 20 de minute cu tot cu prelungiri pentru a spera la egal sau chiar la victorie.

 

În minutul 88 Wu Lei a restabilit egalitatea cu un șut din interiorul careului de la 16 metri.

 

S-a terminat meciul egal, iar Barcelona și Real Madrid conduc clasamentul în Spania cu 40 de puncte.

 

 

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Deschide-ți sufletul!

Cea mai bună metodă de a imprima în sufletul copilului sensul cuvintelor rugăciunii este de a te ruga împreună cu el, punând...

Când va ajunge în România primul vaccin anti-COVID-19?

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că România ar putea beneficia de un vaccin împotriva Covid în primul...

Comentarii recente