Acasă Sport International Real Madrid s-a impus în El Clasico pe Camp Nou

Real Madrid s-a impus în El Clasico pe Camp Nou

Cel mai urmărit meci de pe planetă, după diferite statistici făcute de oamenii de sport, El Clasico Spaniei, Barcelona – Real Madrid, s-a disputat în acest weekend pe Cam Nou. Partida a fost sâmbătă, 24 octombrie, de la o oră puțin neobișnuită pentru un asemenea meci, ora 17 a României.

Partida a început într-un mod alert, și în doar 180 de secunde s-au marcat două goluri. Mai întâi a înscris Valverde în minutul 5, cu un șut perfect la colțul lung, iar mai apoi Ansu Fati, noul puști minune al Barceonei, a restabilit egalitatea după o pasă perfectă în fața porții a lui Jordi Alba.

A urmat apoi un joc pe contre, în care cei doi portari, Courtois ( Real Madrid) și Neto ( Barcelona ) s-au făcut remarcați prin paradele lor. Cu intervențiile celor doi, meciul a fost egal la pauză, 1 la 1.

În repriză secundă Real Madrid a ieșit mai proaspătă de la cabine și a presat, creându-și mai multe ocazii pe care nu le-au fructificat. 

Stâlpul din apărarea madrilistă, Sergio Ramos, a obținut un penalty în urma unei trageri în a careu a lui Lenglet. Penalty dictat de arbitru în urma consultării VAR. Tot căpitanul Realul a fost cel care l-a transformat și a dus scorul de la 2 la 1 în favorarea echipei din capitala Spaniei.

Catalanii au forțat atacul și au mai irosit două șanse în minutele 70 și 76. Toni Kroos a avut apoi două șanse în două secunde, dar nici de această dată Neto nu a putut fi învins. Pe final, Ramos și Varane au ratat incredibil, însă lovitura de grație a dat-o rezerva Luka Modric, care s-a jucat cu portarul advers și a stabilit scorul final, Barcelona – Real Madrid 1-3.

”Sunt unii care fac marcaj la mine, dar depășesc limita! A fost penalty clar. Pentru mine faza este foarte clară, iar VAR mi-a dat dreptate. În ceea ce privește jocul, am fost mai buni ca ei, mai ales în a doua repriză. Ei suferă atunci când nu le dăm mingea. A fost o săptămână groaznică și eram dornici de revanșă. Mai ales într-un El Clasico, un meci unic în lume. Iar când câștigi pe terenul marii rivale bucuria este și mai mare,”a declarat Ramos după meci. 

- Advertisment -

Cele mai populare

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Ce vreme îi așteaptă pe sătmăreni în perioada următoare

Vremea va rămâne închisă, cu șanse de precipitații, și în weekend și pe parcursul săptămânii viitoare. Temperaturile vor începe și ele să...

Comentarii recente