duminică, februarie 25, 2024
AcasăEconomico-socialSocialRebeka zâmbeste din nou. Oameni cu suflet mare au ajutat-o să învingă...

Rebeka zâmbeste din nou. Oameni cu suflet mare au ajutat-o să învingă boala

În urmă cu ceva timp scriam despre faptul că Rebeka Barabas, o tânără din Căuaș, județul Satu Mare, are nevoie de sânge. Adolescenta care a fost diagnosticată cu o boală gravă, limfom non-Hodgkin, este vindecată acum datorită implicării masive a comunității locale din Căuaș.

Unul dintre cei mai implicați voluntari, Florin Mulcuțan, un om deosebit cu un suflet extrem de mare, care s-a implicat în foarte multe cazuri umanitare, s-a reîntâlnit astăzi cu Rebeka și a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„Am știut că Rebeka Barabas este o adevărată învingătoare iar ea ne-a demonstrat acest lucru! Azi, am văzut din nou acel zâmbet inocent și m-am bucurat tare că am fost părtaș la “redobândirea” lui (…) Comunitatea din comuna Căuaș a demonstrat că, atunci când este vorba despre un suflet nevinovat, putem trece peste orice fel de obstacole pentru a reda dreptul de a fi copil, unei ființe atât de drăgălașe! Rebeka… îți dorim viață lungă, mult succes în tot ceea ce urmează și cât mai multe bucurii!”, scrie Florin Mulcuțan.

Totodată, Florin a dorit să mulțumească tuturor celor care au contribuit la ajutorarea Rebekăi: deputatul PSD, Radu Cristescu, medicul Doinița Crișan, col. Popa Ovidiu, col. Cristian Silaghi, col. (r)Nicolae Dima, col.(r) Aurel Ulici alături de Lilla Madacsi, primarului din Căuaș, Roka Marius, viceprimarului Barna Nagy și tuturor celorlalți.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente