29.8 C
New York City
vineri, octombrie 7, 2022
AcasăsusRecepție la extinderea iluminatului public pe străzile Ganea și Ambudulu

Recepție la extinderea iluminatului public pe străzile Ganea și Ambudulu

În data de 17.01 a avut va avea loc recepția tehnică la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiție Extindere iluminat public pe străzile Municipiului Satu Mare”.

Proiectant: S.C.F.I.S.E. Electrica Serv S.A. – S.I.S.E. Transilvania Nord, Agenția de Întreținere și Servicii Energetice Satu Mare; executant: Elicon Impex S.R.L; autorizație de construire nr. 28/07.02.2013; lucrările au început în data de 21.08.2013, iar finalizarea lucrărilor executate în baza contractului a avut loc în data de 31.12.2013, valoarea lucrărilor executate în baza contractului de lucrări este de 245.926,06 lei cu TVA; scopul: Asigurarea iluminatului public în Municipiul Satu Mare.

Obligația autorităților locale este de a asigura utilități tuturor locuitorilor, în acest scop este necesară extinderea rețelei de iluminat stradal pe străzile municipiului cu ocazia construirii noilor parcări și a sistematizării următoarelor locații: strada Gheorghe Bulgăr, strada Paskandi Geza, strada Victoriei, strada Teleki Blanka, strada Mușețel din Micro 16 – parcare, strada Armoniei din Micro 16 – parcare, Aleea Pompierului din Micro – 16 parcare, Aleea Constelației din Micro 16 – parcare, strada Aurora din Micro 16 – parcare, strada Petru Bran – între strada Brâncoveanu și strada Petofi Sandor, Aleea Nufărului din cartierul 14 Mai 1970, strada Ambudului – parcare, curtea interioară a imobilelor situate pe strada Lucian Blaga bl. CU2 – CU14, CG1 – CG5 și strada Ganea.

Calitatea lucrărilor efectuate a fost verificată în permanență de dirigintele de șantier, dar și de reprezentanți ai Primăriei Municipiului Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente