marți, mai 28, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareRecrutările pentru școlile de pompieri, continuă în liceele sătmărene

Recrutările pentru școlile de pompieri, continuă în liceele sătmărene

În cursul lunilor aprilie și mai ale acestui an, cadre militare din cadrul Serviciului de Resurse Umane și a Compartimentului de Informare și Relații Publice, ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare, au organizat întâlniri cu elevii claselor a XII-a ai mai multor licee din Satu Mare, Negrești Oaș și Carei. Elevii au primit indicații despre locurile scoase la concurs, condițiile de înscriere, probele și baremele de promovare a examenului.Totodată tinerilor li s-au adus la cunoștință informații aferente profesiei de pompier și avantajele pe care le conferă.
Amintim faptul că persoanele interesate se pot prezenta pentru detalii sau pentru a depune cererile de înscriere până pe data de 26 mai, pentru Facultatea de Pompieri, iar pentru Școala de Subofițeri – până la data de 21 iulie a.c.
Pregătirea viitorilor salvatori în cadrul instituțiilor de învățământ amintite se va realiza într-un interval cuprins între doi și patru ani, în funcție de forma de învățământ pentru care vor opta.
Detalii privind perioadele de înscriere, desfășurarea concursului de admitere, condițiile de înscriere, conținutul dosarului de recrutare, etapele și probele de concurs, tematica și bibliografia se pot obține de la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare, telefon 0261.711212 int. 27103, 27007 și de pe site-urile:

www.isusatumare.ro,
www.mai.gov.ro,
www.igsu.ro ,
www.anmb.ro,
www.armyacademy.ro,
www.mta.ro,
www.igsu.ro ,
www.ncoacademy.ro
www.scoaladepompieri.ro .
Imagini și informații actualizate găsiți și pe pagina de facebook a instituției noastre: ISU SATU MARE.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente