joi, februarie 9, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareCozi mari la frontiera cu Ungaria

Cozi mari la frontiera cu Ungaria

Cozi imense la toate vămile din nord-vestul țării, după ce s-au scos restricțiile de trafic pentru vehiculele de transport marfă, în punctele de trecere a frontierei pe sensul de ieşire din ţară, la graniţa cu Ungaria. Autoritățile din Ungaria au restricționat traficul pe perioada Rusaliilor catolice, iar azi noapte restricțiile au fost oprite.

De atunci, șoferii s-au adunat la vămi pentru a trece vama, însă au foarte mult de așteptat. Cu această problemă se confruntă, de aseară, toate vămile din nord-vestul țării.

„Menţionăm faptul că la frontiera cu Ungaria, formalităţile de frontieră se efectuează în comun cu autorităţile ungare, sens în care Poliția de Frontieră Română a alocat personal suplimentar pentru acoperirea tuturor liniilor de control în punctele de trecere a frontierei cu Ungaria, însă numărul de linii care pot fi deschise este limitat de numărul de polițiști repartizaţi de către Poliţia Ungară. În baza protocoalelor bilaterale, P.F.R. poate deschide doar liniile de control care sunt asigurate cu personal şi de către autoritățile ungare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente