vineri, ianuarie 27, 2023
AcasăsusRodica Pal, mamă a doi copii, este victima accidentului din Vama

Rodica Pal, mamă a doi copii, este victima accidentului din Vama

Rodica Pal, asistent medical și mamă a doi copii, este persoana decedată în urma accidentului mortal produs duminică seara în localitatea Vama.

Amintim că un conducător auto în vârstă de 35 de ani, din localitatea Vama, în timp ce se afla angajat în depășirea unei coloane de autovehicule pe sensul de mers Orașu Nou-Negrești-Oaș, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de către femeia de 45 de ani, care a efectuat manevra de mers înapoi la ieșirea de pe podețul de acces al unui imobil, fără a se asigura corespunzător.

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat decesul femeii.

Bărbatul de 35 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Celor apropiați nu le vine să creadă cele întâmplate și își exprimă regretul pe rețelele de socializare. Pe pagina victimei apar numeroase mesaje de condoleanțe.

“Drum lin spre ceruri, Rodica draga! Viata e prea nedreapta. Mircea iti doresc din suflet multa putere,fii tare pentru copilasii vostri”.

“Drum lin spre cer, suflet bun!
Ai plecat prea repede dintre noi și ai lăsat un gol imens. Putere copilașilor și soțului în aceasta grea încercare! Dumnezeu sa o ierte și sa o odihnească în pace!”.

“Drum lin spre ceruri, Rodica draga! Viata e prea nedreapta. Mircea iti doresc din suflet multa putere,fii tare pentru copilasii vostri”.

“Doamne nu pot sa cred ! Îmi pare atât de rău de tine și copilașii tăi ….! Drum lin printre stele ,odihnă veșnică ,Rodica dragă !Condoleanțe familiei îndoliate greu încercate!”.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente