miercuri, noiembrie 30, 2022
AcasăSportNationalRomânia are probleme cu Norvegia

România are probleme cu Norvegia

O nouă umilință suferită de naționala română de fotbal împotriva naționalei Norvegiei. Reprezentanții noștrii au încasat 4 goluri și nu au reușit să înscrie din nou nici un gol. Problema este mai gravă, deoarece s-au adunat deja 4 reprezie fără ca tricolorii să marcheze.

Două goluri pe repriză a încasat Tătărușanu, în prima repriză (min. 13) Odegaard l-a lansat perfect pe Haaland, care a șutat la colțul scurt, portarul reușind să atingă mingea, însă nu suficient încât să o respingă.

Pe finalul primei reprize (min. 39) Meling trece de Cristi Manea, centrează în spatele defensivei noastre, unde îl găsește pe Sorloth, care trimite mingea în poartă. 2-0 pentru nordici.

După mai bine de o oră de joc (min. 64), mingea ajunge cu noroc în urma unei devieri la Odegaard, care îl lansează din nou perfect pe Haaland. Acesta duce scorul la 4-0.

Cu aproximativ un sfert de oră înainte de finalul jocului (min. 74), Erling Haaland îi driblează pe Toșca și Burcă și îl învinge pe Tătărușanu cu un șut puternic.

După această înfrângere de la Oslo, România a cedat locul 1 din grupa Ligii Națiunilor, având patru puncte, însă și un meci în plus față de Irlanda de Nord și Austria.

Tricolorii urmează să dispute miercuri, 14 octombrie partida retur cu naționala Austriei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente