Acasă Locale S-a deschis cea de-a 17 editie a Zilelor Orasului Satu Mare

S-a deschis cea de-a 17 editie a Zilelor Orasului Satu Mare

zilele-orasului-satu-mareArtiști locali și nu numai au încântat publicul sătmărean în prima zi a evenimentului dedicat municipiului Satu Mare.

Primul care au urcat pe șcenă au fost Maximilean Munteanu interpret de muzică rap, după a urmat mometul de muzică folk care a fost oferit de George Negrea cu Petreica Zele, Octavian Bud cu Adina Ignat, Punctul Următor și Gabriela Szegedy cu Cserey Csaba.

Spectacolele se vor ține lanț în această seară, satmarenii vor putea urmării după lasarea serii și pe artista sătmărenă, Corina.

Deschidere a fost marcată de imnul Sătmarului, interpretat de trupa Stigma, iar din partea conducerii au  participat, primarul Dorel Coica, președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, vicepreședintele, Mircea Govor, deputați dar și alte oficialități atât locale cât și internaționale.

Primarul, le-a urat sătmărenilor distracție placută și le-a spus că vor fi și alte surprize pe tot parcursul derulării evenimentelor.

Vom revenii cu detalii !

zilele-orasului-satu-Mare (1)

zilele-orasului-satu-Mare (4)zilele-orasului-satu-Mare (2)zilele-orasului-satu-mare zilele-orasului-satu-Mare (2) zilele-orasului-satu-Mare (3)

DSC_0672

DSC_0681

DSC_0684

DSC_0688

DSC_0690

DSC_0707

DSC_0713

DSC_0719

DSC_0732

DSC_0733

DSC_0736

DSC_0739

George Negrea, Elena Koka

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente