Acasă Locale S-a deschis cea de-a 17 editie a Zilelor Orasului Satu Mare

S-a deschis cea de-a 17 editie a Zilelor Orasului Satu Mare

zilele-orasului-satu-mareArtiști locali și nu numai au încântat publicul sătmărean în prima zi a evenimentului dedicat municipiului Satu Mare.

Primul care au urcat pe șcenă au fost Maximilean Munteanu interpret de muzică rap, după a urmat mometul de muzică folk care a fost oferit de George Negrea cu Petreica Zele, Octavian Bud cu Adina Ignat, Punctul Următor și Gabriela Szegedy cu Cserey Csaba.

Spectacolele se vor ține lanț în această seară, satmarenii vor putea urmării după lasarea serii și pe artista sătmărenă, Corina.

Deschidere a fost marcată de imnul Sătmarului, interpretat de trupa Stigma, iar din partea conducerii au  participat, primarul Dorel Coica, președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, vicepreședintele, Mircea Govor, deputați dar și alte oficialități atât locale cât și internaționale.

Primarul, le-a urat sătmărenilor distracție placută și le-a spus că vor fi și alte surprize pe tot parcursul derulării evenimentelor.

Vom revenii cu detalii !

zilele-orasului-satu-Mare (1)

zilele-orasului-satu-Mare (4)zilele-orasului-satu-Mare (2)zilele-orasului-satu-mare zilele-orasului-satu-Mare (2) zilele-orasului-satu-Mare (3)

DSC_0672

DSC_0681

DSC_0684

DSC_0688

DSC_0690

DSC_0707

DSC_0713

DSC_0719

DSC_0732

DSC_0733

DSC_0736

DSC_0739

George Negrea, Elena Koka

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente