duminică, septembrie 24, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareS-au alocat banii pentru parcările din Micro 17

S-au alocat banii pentru parcările din Micro 17

drum

Prin rectificarea bugetară a Primăriei Satu Mare, votată în cadrul ședinței de azi de consilierii locali sătmăreni, au fost alocate, printre altele, sumele necesare realizării parcărilor din cartierul Micro 17 unde, în prezent, se lucrează de zor.

Consilierul UDMR, Masculic Csaba, a dorit să precizeze, în cadrul ședinței, că cele peste 8 milioane de lei necesari pentru realizarea parcărilor au fost luați din fondurile atribuite inițial reparațiilor de drumuri și trotuare în municipiul Satu Mare. ”Prin această rectificare, nu s-a făcut altceva decât s-a luat bani de la capitolul reparații străzi și trotuare. Din cele 20 de milioane de lei alocați inițial acestui capitol, au fost luate peste 8 milioane pentru parcări”, a precizat Masculic Csaba.

Tot în cadrul ședinței de azi a Consiliului Local s-a dat undă verde pentru începerea lucrărilor la noul magazin Kaufland și a complexului comercial de pe bulevardul Henri Coandă. De asemenea, au fost aprobate noile organigrame ale mai multor instituții subordonate Primăriei Satu Mare precum SPAS sau Teatrul de Nord.

La proiectul de hotărâre privind atribuirea de nume noilor străzi formate în municipiul Satu Mare, la propunerea consilierului Janos Nits, denumirile acestor străzi vor fi trecute, atât pe tăblițe cât și în nomenclator, și în limba maghiară.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente