Acasă Locale Stiri Satu Mare Salvatorii adoleșcentei care s-a aruncat în Someș au fost premiați cu diplome...

Salvatorii adoleșcentei care s-a aruncat în Someș au fost premiați cu diplome de onoare

sectia-pompieri-carei1

Conducerea I.S.U. „Someș” Satu Mare i-a oferit miercuri, 11 martie a.c., domnului Lanczos Iosif, o diplomă de onoare și un însemn onorific, pentru spiritul civic de care a dat dovadă în acțiunea de salvare a adolescentei Mădălina Bud, totodată adresându-i mulțumiri și felicitări, apreciind gestul său demn de urmat pentru toți cetățenii județului Satu Mare.
Mulțumim tuturor celor care au intervenit pentru salvarea adolescentei, echipajelor de poliție și S.M.U.R.D.-Terapie Intensivă Mobilă, precum și altor persoane, care au dat dovadă de curaj și profesionalism.
Colegul nostru, Plt.adj. Mihai Ștef, ne-a făcut să fim mândri, fiind doar una din dovezile pe care le-am oferit sătmărenilor că angajații I.S.U. „Someș” sunt oricănd pregătiți să-și riște viața pentru a salva viețile altora, pentru a-și îndeplini misiunile la care sunt supuși.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente