Acasă Locale Samariteanul din orasul nostru

Samariteanul din orasul nostru

Omul de afaceri Vasile Lucut , proprietar al SC UNICARM SRL Satu Mare , a facut donatii considerabile dintotdeauna , atat pentru sprijinirea  constructiilor si infiintarea locasurilor de cult crestine , dar si pentru sufletele greu incercate.

Se spune ca in vremurile grele oamenii virtuosi isi arata calitatile si prin aceasta se deosebesc de ceilalti.

Observam acest  lucru si in cazul domnului Lucut Vasile care si-a aratat calitatile de bun samaritean inca o data si merita sa facem cunoscute faptele sale  , pentru a fii dat exemplu pozitiv. ASA DA!

Ma bucur ca orasul nostru are astfel de oameni frumosi , oameni care nu doar ca au ajutat la dezvoltarea economiei pe plan national si local  , dar au ajutat si la dezvoltarea orasului prin serviciile oferite societatii , a locurilor de munca  , a diferitelor evenimente sustinute cu ocazia aniversarii societatii UNICARM a carui proprietar este , unde , putem afirma cu sinceritate ca au fost cinstiti o buna parte din oamenii acestui oras si nu numai.

Sa fim onesti si sa recunoastem meritele oamenilor cu adevarat faini, care au facut asa de mult bine , bine pe  care il si vedem , nu doar il auzim . Desi in cazul de fata , omul acesta , este si  foarte muncitor  , calculat , perspicace si bine ancorat in realitate.

Azi foarte  pe scurt vom face referire la ultimele sale donatii  , sponsorizand spitalele din Satu Mare cu echipamente medicale in valoare de 250.000 euro,astfel:

Laboratorul Spitalului Judetean Satu Mare : aparat de testare COVID-19,1000 de kit-uri de testare COVID-19.

Sectia ATI a Spitalului JudeteanSatu Mare : 10 aparate de ventilare dotate complet cu: pat cu 4 motoare, monitor functii vitale , aspirator , targa hidraulica.

Spitalul de boli infectioase Satu Mare (sectia adulti + sectia pediatrie copii) : 10 Pulsiometre ,10 tensiometre, 1 defibrilator , 4 monitoare functii vitale,1 masina de spalat cu uscator.

Gestul frumos realizat pentru atatea suflete , vine incununat de donatia facuta ieri  29.03.2020 , in suma de 20.000 de euro ,  la teledonul realizat de grupul Intact Media in lupta cu COVID-19 .

Bunul Dumnezeu sa ii de-a viata lunga si spor in fapte bune.

Noua , nu ne ramane decat , sa ii oferim tot respectul nostru si sincere multumiri in numele tuturor satmarenilor .

Este un om care aduce cinste orasului !

CINSTE LUI! BRAVO!

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente