Acasă Locale Samariteanul din orasul nostru

Samariteanul din orasul nostru

Omul de afaceri Vasile Lucut , proprietar al SC UNICARM SRL Satu Mare , a facut donatii considerabile dintotdeauna , atat pentru sprijinirea  constructiilor si infiintarea locasurilor de cult crestine , dar si pentru sufletele greu incercate.

Se spune ca in vremurile grele oamenii virtuosi isi arata calitatile si prin aceasta se deosebesc de ceilalti.

Observam acest  lucru si in cazul domnului Lucut Vasile care si-a aratat calitatile de bun samaritean inca o data si merita sa facem cunoscute faptele sale  , pentru a fii dat exemplu pozitiv. ASA DA!

Ma bucur ca orasul nostru are astfel de oameni frumosi , oameni care nu doar ca au ajutat la dezvoltarea economiei pe plan national si local  , dar au ajutat si la dezvoltarea orasului prin serviciile oferite societatii , a locurilor de munca  , a diferitelor evenimente sustinute cu ocazia aniversarii societatii UNICARM a carui proprietar este , unde , putem afirma cu sinceritate ca au fost cinstiti o buna parte din oamenii acestui oras si nu numai.

Sa fim onesti si sa recunoastem meritele oamenilor cu adevarat faini, care au facut asa de mult bine , bine pe  care il si vedem , nu doar il auzim . Desi in cazul de fata , omul acesta , este si  foarte muncitor  , calculat , perspicace si bine ancorat in realitate.

Azi foarte  pe scurt vom face referire la ultimele sale donatii  , sponsorizand spitalele din Satu Mare cu echipamente medicale in valoare de 250.000 euro,astfel:

Laboratorul Spitalului Judetean Satu Mare : aparat de testare COVID-19,1000 de kit-uri de testare COVID-19.

Sectia ATI a Spitalului JudeteanSatu Mare : 10 aparate de ventilare dotate complet cu: pat cu 4 motoare, monitor functii vitale , aspirator , targa hidraulica.

Spitalul de boli infectioase Satu Mare (sectia adulti + sectia pediatrie copii) : 10 Pulsiometre ,10 tensiometre, 1 defibrilator , 4 monitoare functii vitale,1 masina de spalat cu uscator.

Gestul frumos realizat pentru atatea suflete , vine incununat de donatia facuta ieri  29.03.2020 , in suma de 20.000 de euro ,  la teledonul realizat de grupul Intact Media in lupta cu COVID-19 .

Bunul Dumnezeu sa ii de-a viata lunga si spor in fapte bune.

Noua , nu ne ramane decat , sa ii oferim tot respectul nostru si sincere multumiri in numele tuturor satmarenilor .

Este un om care aduce cinste orasului !

CINSTE LUI! BRAVO!

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfârșitul unei campanii sfârșite!

Ne aflăm înspre finalul unei campanii electorale, cum n-am mai avut niciodată. Rigorile pandemice au limitat aria acțiunilor...

Interviu cu Ioan Savu, candidat PNL Satu Mare la Camera Deputaților

Reporter: Sunteţi pe poziția doi la Camera Deputaților. Ce șanse aveți? Ioan Savu: Colegii mi-au...

”Mesajul nostru a ajuns la oameni!”Interviu cu Adrian Cozma, candidat PNL Satu Mare la Camera Deputaților

R:Mai este o săptămână și mergem la vot. Sunteți unul dintre viitorii parlamentari ai județului

Echipa PNL Satu Mare – spre o victorie sigură!

Vrem să dăm un semnal foarte clar pentru toţi cetăţenii acestui judeţ: Vrem să facem o altfel de...

Comentarii recente