29.8 C
New York City
sâmbătă, august 13, 2022
AcasăLocaleȘase persoane au ajuns la spital în urma incendiului din Livada. Concluziile...

Șase persoane au ajuns la spital în urma incendiului din Livada. Concluziile pompierilor

Sâmbătă, la ora 18:15, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al judetului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la apartamentul unui bloc, situat în cartierul Unirii, din localitatea Livada.


La fața locului s-au deplasat inspectorul șef, lt. col. Buzduga Sergiu Marius și prim-adjunctul insp.șef, lt. col Leuca Ovidiu și 19 pompieri militari cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțime, o autospecială de transport pentru victime multiple și două ambulanțe SMURD, una de terapie intensivă mobilă și una cu echipaj de prim-ajutor și sub coordonarea primarului, 6 pompieri voluntari cu o autospecială de stingere, din cadrul SVSU Livada.


Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacară, generalizată la o camera și holul unui apartament. Salvatorii au evacuat 9 persoane și un câine din bloc.


Din fericire, victimele nu au suferit arsuri, doar intoxicații ușoare cu fum. 3 persoane au refuzat transportul la spital, iar 6 persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru a fi monitorizate.


Cauza incendiului este un scurtcircuit electric la un conductor din încăperea incendiată. Au ars mobilierul și materialele textile din camera incendiată. S-au degradat un televizor, zugrăveala din întreg apartamentul și de pe casa scării.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente