Acasă Sport National Șase sportivi la Campionatului Național de tineret la popice din Târgu Mureș

Șase sportivi la Campionatului Național de tineret la popice din Târgu Mureș

În perioada 27-29 martie 2014, municipiul Târgu Mureș a găzduit finala Campionatului Național de tineret la popice (U23), competiție la care sportivii de la CSM Satu Mare au cucerit titlul de campion național atât la proba de individual cât și la cele de tandem și de sprint. La turneu au participat 32 de popicari din toată țara, Satu Mare fiind reprezentat de șase sportivi, antrenați de Gheorghe Sabău.

În prima zi a competiției (27 martie) Darius Șoncodi a cucerit titlul de campion național la individual, doborând 605 popice. La proba de tandem care s-a desfășurat în data de 28 martie, echipa alcătuită din Darius Șoncodi și Vasile Maxim au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Ziua a treia a competiției a adus un nou titlu de campion național pentru CSM Satu Mare, Marius Lucuț câștigând locul I la proba de sprint.

Următoarea competiție, finala pe echipe la care vor participa și sportivi de la CSM Satu Mare, se va desfășura în perioada 17-18 aprilie, la Ploiești.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente