sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăLocaleSătmărean decedat în urma unui accident rutier produs în Maramureș

Sătmărean decedat în urma unui accident rutier produs în Maramureș

Un sătmărean de 43 de ani și-a pierdut viața într-un accident de circulație produs în această dimineață între localitatea Colțirea și Ardusat, județul Maramureș.

Potrivit vasiledale.ro, accidentul s-a petrecut pe DJ193. În urma impactului produs între cele două maşini, una înmatriculată în Satu Mare, cealaltă înmatriculată în Maramureş, a rezultat moartea bărbatului din Satu Mare în vârstă de 43 de ani.

Autoturismul înamtriculat în Maramureș era condus de un poliţist de 23 de ani de la Postul de Politie Fărcaşa, care se îndrepta spre serviciu și urma să intre în schimb la ora 8.00. În urma impactului cele două maşini au fost aruncate de pe carosabil: una în şanţ, maşinia poliţistului în podeţ, mai scrie vasiledale.ro.

Echipajele medicale sosite la fața locului au găsit şoferul sătmărean, în vârstă, de 43 de ani, conştient, chiar comunica. La scurt timp după ce l-au scos bărbatul a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvat. De cealaltă parte poliţistul prins sub propria maşină a fost scos de echipaje în viaţă fiind apoi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.

Deocamdată poliţiştii nu au reuşit să desluşească cum s-a produs accidentul pe un drum drept şi carosabil uscat.

Sursa: vasiledale.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente