marți, mai 28, 2024
AcasăLocaleSătmărean țepuit pe internet! Aveți grijă de unde comandați produse!

Sătmărean țepuit pe internet! Aveți grijă de unde comandați produse!

Un tânăr din Satu Mare a fost victima unei înșelătorii pe internet. Sătmăreanul a povestit pentru Jurnalul de Satu Mare cum a achiziționat o pereche de adidași însă ce a primit a fost cu totul altceva, o bătaie de joc, în opinia acestuia.

Un tânăr din Satu Mare a dorit să își achiziționeze o pereche de adidași, replică după o marcă celebră, făcând comandă pe o pagină de Facebook. Pe lângă adidașii care l-au costat pe tânăr 149 de lei, 169 cu tot cu transportul, acesta a fost ademenit și cu un tricou și câteva perechi de șosete, gratuit.

Nimic ieșit din comun pentru o pereche de adidași replică, prețul de piață al unei perechi originale fiind circa 600 – 700 de lei.

Surpriza neplăcută a fost însă astăzi, la deschiderea coletului. În loc de adidașii comandați, tânărul a primit o pereche de teniși pătați și învechiți care în piață pot fi cumpărați la aproximativ 30/40 de lei. Pe lângă asta, curierul a plecat fără să îi lase bon fiscal.

Între timp, sătmăreanul a încercat să intre în legătură cu cei de la care a cumpărat “adidașii”, însă nu îi mai răspunde nimeni.

Tânărul a spus că mâine va depune plângere la Poliție, însă dorește pe această cale să tragă un semnal de alarmă ca nimeni să nu mai cadă în această capcană. 


- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente