marți, ianuarie 31, 2023
AcasăEconomico-socialNationalSătmăreanul Silviu Lung a ucis un om într-un accident în Dolj

Sătmăreanul Silviu Lung a ucis un om într-un accident în Dolj

Fostul portar Silviu Lung a fost rănit, miercuri, într-un accident rutier produs în județul Dolj și în urma căruia o persoană a murit, iar alte două au fost rănite. Din primele cercetări reiese că a fost vorba despre un impact frontal.

Potrivit martorilor, Silviu Lung a fost rănit la cap, fiind transportat la Spitalulu Județean de Urgență din Craiova cu o ambulanță SMURD, starea lui fiind stabilă.

Silviu Lung era singur în mașină la momentul producerii accidentului.

Celelalte două persoane rănite în accident sunt doi tineri din autoturismul Renault Clio, care s-a ciocnit frontal cu autoturismul Mercedes condus de Silviu Lung. Cei doi tineri au fost transportați și ei la Spitalul Județean, având politraumatisme.

Persoana care și-a pierdut viața în accident este șoferul autoturismului Renault Clio, acesta fiind tatăl celor doi răniți.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Dolj, Alin Apostol, a declarat că accidentul a avut loc fie în urma unei depășiri neregulamentare, fie din cauza vitezei neadaptate la condițiile de mers.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Dolj, Amelia Căprărin, a declarat pentru MEDIAFAX că accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 15.00, pe drumul european E 79, ce leagă Craiova de Calafat, în localitatea Radovani.

„În accident au fost implicate două mașini – un Renault Clio în care se aflau trei persoane și un autoturism Mercedes condus de fostul internațional Silviu Lung. În urma impactului o persoană din Renault a decedat, iar alte trei – două din Renault și Silviu Lung – au fost rănite„, a spus Căprărin.

Polițiștii susțin că Silviu Lung era conștient și au stat de vorbă cu el înainte ca acesta să fie transportat la spital.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean din Craioiva, Cristina Geormăneanu, a declarat că la Unitatea de Primiri Urgențe a ajuns, până la ora transmiterii acestei știri, o singură victimă – o tânără care a suferit contuzii și politraumatisme, în prezent fiind supusă unor investigații medicale.

La ora transmiterii acestei știri, la fața locului se află mai multe echipaje de Poliție, iar traficul este blocat.

Silviu Lung a fost portar al echipei naționale de fotbal, dar și la Steaua București și Universitatea Craiova.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente