duminică, mai 26, 2024
AcasăLocale“Sătmarul din Țara Piticilor” expoziție de miniaturi

“Sătmarul din Țara Piticilor” expoziție de miniaturi

muzeul-de-artaAstăzi, 12 iunie la Muzeul de Artă Satu Mare, a avut loc vernisajul expoziției “Sătmarul din Țara Piticilor“ organizat de Consiliul Județean și Muzeul Județean Satu Mare.

Expoziția cuprinde: clădiri din județul Satu Mare cu ar fi, Turnul Pompierilor, Catedrala Adormirii Maicii Domnului, Muzeul Județean și multe altele, dar și diferite mașinării agricole, automobile și ambarcațiuni.

Autorii acestor miniaturi sunt: Feleg Gabor, Naghi Istvannok, Kegyes Sandor și Junge Daniel, dânșii au participat la foarte multe evenimente de acest fel dar și concursuri atât în țară cât și în străinătate, mereu întorcându-se cu premii.

„Mă bucur că reușim să le arătăm sătmărenilor un altfel de oraș, un orăș mic poate mult mai civilizat decât cel real”, declarat Feleg Gabor

Machetele sunt realizate în mare parte din hârtie și lemn dar cuprin și diferite metale. Acestea pot fi admirate până în data de 26 iunie, prețul biletelor este: 2 lei pentru copii și 3 lei pentru adulți.muzeul-de-arta (1)muzeul-de-arta (2)muzeul-de-arta (3)muzeul-de-arta (4)muzeul-de-arta (6)muzeul-de-arta (5)

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente