joi, februarie 29, 2024
AcasăLocaleScandal într-o familie din Satu Mare. A intervenit Poliția

Scandal într-o familie din Satu Mare. A intervenit Poliția

O familie din Satu Mare și-a început dimineața mai atipic, și în loc de cafea și mic-dejun au servit o ceartă de toată “frumusețea” încheiată cu violență.

Mai apring dintre cei doi soți s-a dovedit a fi soția, aceasta aplicându-i soțului o lovitură în zona feței, motiv pentru care a fost chemată Poliția în ajutor.

La fața locului, în apartamentul celor doi, situat pe drumul Botizului au intervenit mai mulți polițiști cu două echipaje de poliție, cei doi fiind duși la secție pentru a da cu subsemnatul.

“La data de 12 decembrie a.c., în jurul orelor 09.00, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre faptul că, în incinta unui imobil situat pe strada Botizului din municipiul Satu Mare, ar fi izbucnit un scandal între două persoane. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că o femeie, domiciliată în Satu Mare, i-ar fi aplicat o lovitură în zona feței soțului său, pe fondul unor neînțelegeri.

Ambele persoane au fost conduse la sediul Poliției municipiului Satu Mare, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. În cauză, polițiștii vor lua măsurile legale, în situația în care se impune acest lucru”, ne transmite IPJ Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente