sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăLocaleScăpăm de caniculă

Scăpăm de caniculă

Canicula pierde, în sfârșit, teren începând de duminică. Temperatura aerului scade, astfel încât regimul termic va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă și doar în regiunile sud-estice vremea va fi călduroasă.

Temperaturile maxime se situează între 23 de grade în Maramureș, Transilvania și nordul Moldovei, și 34 de grade în Muntenia.

În sud-vestul, centrul și nordul țării, precum și în zonele montane, au loc înnorări temporar accentuate și se semnalează averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat pot fi căderi de grindină și, mai ales la munte, cantitățile de apă pot depăși punctiform 20 l/mp.

În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se semnalează doar izolat. Temperaturile minime se situează între 12 și 23 de grade.

În București vremea este călduroasă, iar temperatura maximă va fi de 32-33 de grade. Cerul este variabil, iar vântul suflă slab până la moderat. Temperatura minimă se situează în jurul valorilor de 18-20 de grade.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente