Acasă Locale Scăpăm de caniculă

Scăpăm de caniculă

Canicula pierde, în sfârșit, teren începând de duminică. Temperatura aerului scade, astfel încât regimul termic va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă și doar în regiunile sud-estice vremea va fi călduroasă.

Temperaturile maxime se situează între 23 de grade în Maramureș, Transilvania și nordul Moldovei, și 34 de grade în Muntenia.

În sud-vestul, centrul și nordul țării, precum și în zonele montane, au loc înnorări temporar accentuate și se semnalează averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat pot fi căderi de grindină și, mai ales la munte, cantitățile de apă pot depăși punctiform 20 l/mp.

În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se semnalează doar izolat. Temperaturile minime se situează între 12 și 23 de grade.

În București vremea este călduroasă, iar temperatura maximă va fi de 32-33 de grade. Cerul este variabil, iar vântul suflă slab până la moderat. Temperatura minimă se situează în jurul valorilor de 18-20 de grade.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente