Acasă Locale Internationale Scenariul din spatele Pandemiei.Agenda ID 2020

Scenariul din spatele Pandemiei.Agenda ID 2020

Ce este infamul ID2020 ? Este o alianță de parteneri public-privat, inclusiv agențiile ONU și societatea civilă. Este un program de identificare electronică care folosește vaccinarea generalizată ca platformă pentru identitatea digitală.

Cu previziune, acest articol al lui Peter Koenig a fost scris pentru prima dată pe 12 martie 2020!

Se pare că, cu cât se scrie mai multe despre cauzele Coronavirusului – cu atât mai mult analizele scrise sunt umbrite de o propagandă și de o apariție de frică.

Întrebările pentru adevăr și argumentele pentru a căuta originile și modul în care virusul s-a răspândit și cum să-l combată se pierd în zgomotul haosului lipsit de sens.

Dar nu oare doresc „elitele financiare puternice” din spatele acestei pandemii – haos, panică, lipsă de speranță, care duc la vulnerabilitatea umană – un popor care devine pradă ușoară pentru manipulare?

Astăzi, OMS a declarat coronavirusul COVID-19 „pandemie” – atunci când nu există nici cea mai mică urmă de pandemie. O pandemie ar putea fi condiția, atunci când rata decesului până la infecție atinge mai mult de 12%. . 

În Europa, rata mortalității este de aproximativ 0,4% sau mai puțin. Cu excepția Italiei, care este un caz special, unde vârful ratei mortalității a fost de 6% (a se vedea mai jos pentru analize suplimentare).

China, unde rata de deces a atins un vârf în urmă cu doar câteva săptămâni, la aproximativ 3%, se întoarce la 0,7% – și scade rapid, în timp ce China preia controlul deplin al bolii – și asta cu ajutorul unui medicament care nu se vorbește dezvoltat acum 39 de ani de către Cuba, numit „Interferon Alpha 2B (IFNrec)”, foarte eficient pentru combaterea virușilor și a altor boli, dar nu este cunoscut și utilizat în lume, deoarece SUA sub embargoul ilegal al Cubei nu permite medicația să fie comercializate la nivel internațional.

OMS a primit cel mai probabil comenzi de la „sus”, de la acei oameni care gestionează, de asemenea, Trump și „liderii” (sic) Uniunii Europene și ale țărilor sale membre, cei care își propun să controleze lumea cu forță – Unica Ordine Mondială.

Acest lucru a fost pe planșa de ani de zile. Decizia finală de a merge mai departe ACUM a fost luată în ianuarie 2020 la Forumul Economic Mondial (WEF) din Davos – desigur, cu ușile închise.

Gates, GAVI (o asociație de produse farmaceutice care promovează vaccinarea), Rockefellers , Rothschilds și colab., Sunt toți în spatele acestei decizii – implementarea Agendei ID2020 – vezi mai jos.

După declararea oficială a pandemiei, următorul pas ar putea fi – de asemenea, la recomandarea OMS sau a unor țări individuale, „ vaccinarea forțată ”, sub supraveghere polițienească și / sau militară.

Cei care refuză pot fi sancționați (amenzi și / sau închisoare – și totuși vaccinați forțat). Dacă într-adevăr se va întâmpla vaccinarea forțată, o altă bonanță pentru Big Pharma , oamenii nu știu cu adevărat ce tip de cocktail va fi introdus în vaccin, poate un killer lent, care acționează doar în câțiva ani – sau o boală care lovește doar generația următoare – sau un agent de degradare a creierului sau o genă care face femeile infertile … totul este posibil – întotdeauna cu scopul controlului complet al populației și al reducerii populației.

O altă ipoteză, în acest moment doar o ipoteză, dar una realistă, este că, împreună cu vaccinarea – dacă nu cu aceasta, atunci posibil, poate fi injectat un nano-cip , necunoscut persoanei vaccinate .

Cipul poate fi încărcat de la distanță cu toate datele dvs. personale, inclusiv conturile bancare – bani digitali. Da, banii digitali vizează „ei”, așa că nu mai aveți control asupra sănătății și a altor date intime .

Reducerea populației se numără printre obiectivele elitei din cadrul WEF, Rockefeller, Rothschilds, Morgens – și câteva altele.

Obiectivul: mai puțini oameni (o mică elită) pot trăi mai mult și mai bine cu resursele reduse și limitate pe care Mama Pământ le oferă cu generozitate.

Acest lucru a fost propagat în mod deschis deja în anii 1960 și 70 de către Henry Kissinger , secretar de externe în administrația de la Nixon, co-inginer al războiului din Vietnam și principal responsabil cu bombardamentul semi-clandestin din Cambodgia, un genocid de milioane de cambodgieni neînarmați. civili.

Împreună cu lovitura de stat CIA-Kissinger din 11 septembrie 1973, în Chile, ucigându-l pe Salvador Allende ales democratic și punând dictatorul militar Pinochet la putere, Kissinger a comis crime de război . Astăzi, el este un purtător de cuvânt (pentru a spune așa) pentru Rockefeller și „ Societatea Bilderberg ” a acestora.

La două săptămâni după simularea computerizată la Johns Hopkins Medical Center din Baltimore, Maryland, care a „produs” (alias simulat) 65 de milioane de decese (!), Virusul COVID-19 a apărut pentru prima dată în Wuhan.

Ce este infamul ID2020? Este o alianță de parteneri public-privat, inclusiv agențiile ONU și societatea civilă.

Este un program de identificare electronică care folosește vaccinarea generalizată ca platformă pentru identitatea digitală.

Programul valorifică operațiunile existente de înregistrare a nașterilor și de vaccinare pentru a oferi nou-născuților o identitate digitală portabilă și persistentă, legată biometric.

GAVI, Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare , se identifică pe site-ul său ca un parteneriat global de sănătate al organizațiilor din sectorul public și privat dedicate „imunizării pentru toți”. GAVI este susținut de OMS și, este inutil să spunem, principalii săi parteneri și sponsori sunt industria farmaceutică.

Programul lor de identitate digitală va fi testat cu guvernul din Bangladesh. GAVI, Alianța Vaccinului și „partenerii din mediul academic și de ajutor umanitar” (așa cum o numesc ei), fac parte din partidul pionier.

Este doar o coincidență faptul că ID2020 este lansat la debutul a ceea ce OMS numește o Pandemie? – Sau este necesară o pandemie pentru a „lansa” multiplele programe devastatoare ale ID2020?

- Advertisment -

Cele mai populare

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Bancnote false de 100 RON plasate pe piața sătmăreană. Infractorii au fost rețiunți de procurori

Județul Satu Mare s-a aflat din nou în atenția procurorilor DIICOT. În cursul zilei de joi, 17 iunie...

Comentarii recente