Acasă Sport International Suprize în Spania, unde favoritele la titlu au pierdut cu același scor

Suprize în Spania, unde favoritele la titlu au pierdut cu același scor

Campionatul spaniol a produs surprizele partidelor din acest weekend, primuld după pauză competițională pentru meciurile echipelor naționale. Mai întâi, Real Madrid a primit vizita celor de la Cadiz, nou promovată. Oaspeții au reușită să răpună campioana en-titre, provocând astfel prima înfrângere pentru echipa din capitală.

Anthony Lozano a punctat în minutul 16 pentru Cadiz, acesta find și scorul final. Cadiz a ajuns, după victoria cu Real Madrid, la 10 puncte acumulate în primele șase etape din La Liga. Echipa antrenată de Alvaro Cervera a mai învins în acest start de sezon Huesca, 2-0, și Bilbao, 1-0, a remizat cu Granada, 1-1, și a cedat la Osasuna, 0-2, și Sevilla, 1-3.

De partea cealaltă, Real Madrid are tot 10 puncte, dar un meci mai puțin disputat decât Cadiz. Campioana en-titre din Spania a început stagiunea cu o remiză, 0-0 la Sociedad, și a continuat cu victorii la Betis, 3-2, Valladolid, 1-0, și Levante, 2-0.

Eu cred că, și este purul adevăr, am câștigat pentru că ne-am apărat bine. Din punct de vedere ofensiv, ei bine, nu am atacat prea bine, le puteam da cinci goluri, dar am marcat doar unul”, a declarat, la finalul meciului, antrenorul lui Cadiz.

Cea de a doua surpriză, a fost produsă de înfrângerea Barceloneu

După ce campioana Real Madrid s-a împiedicat pe teren propriu cu Cadiz, a urmat o nouă surpriză, vicecampioana Barcelona, a pierdut în deplasare la  Getafe la acelașii scor, 1-0. Gazdele au avut prima șansă în minutul 18, prin Maksimovic, iar mai apoi Messi a țintit bara.

Getafe a primit penalty în minutul 55, iar Mata a transformat de la punctul cu var.

Finalul a fost unul „nebun”. Getafe a nimerit transversala, după ce Neto a deviat șutul lui Cucho, iar apoi același Cucho a tras peste poartă din poziție unu-la-unu cu portarul.

- Advertisment -

Cele mai populare

Raed Arafat,solicită întărirea măsurilor anti COVID

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a anunţat, miercuri, că în prezent sunt 368 de localităţi care au depăşit pragul de...

Cresc ajutoarele sociale de la anul

La începutul acestei luni deputaţii au adoptat propunerea legislativă care prevede creşterea indicatorului social de referinţă (ISR) până la valoarea de 1.200...

Masca și apariția cancerului pulmonar

Timp de 25 de ani am fost redactorul unei reviste comerciale premiate, numită HazMat Management, care a acoperit subiecte precum prevenirea poluării...

Oradea ,Baia Mare si Sălaj se află în scenariu roșu

Oradea şi alte şapte localităţi din judeţul Bihor au depășit pragul de incidenţă de 3 la mie infectări, astfel că școlile vor...

Comentarii recente