Acasă Locale Stiri Satu Mare Şcoala Altfel în curtea Jandarmeriei

Şcoala Altfel în curtea Jandarmeriei

Într-o atmosferă caldă și prietenoasă, cu o vreme care a ţinut cu copiii, am schimbat registrul activităţilor curente şi am adus un zâmbet pe chipurile de la Şcoala Gimnazială Octavian Goga din Satu Mare.
În săptămâna Şcoala Altfel, le-am oferit posibilitatea cunoaşterii meseriei de jandarm, fiind pentru două ceasuri gazdele elevilor.
Aceştia şi-au început vizita cu participarea la o activitate preventiv educativă în clubul unităţii, unde jandarmi cu experienţă le-au povestit despre provocările ce pot apărea, despre modul de soluţionare a conflictelor şi au vizionat o serie de filme cu caracter educativ.
Vizita elevilor a continuat cu prezentarea maşinilor şi a materialele din dotarea jandarmilor, pentru ca la finalul întâlnirii cei mai mulţi vizitatori să ne promită că atunci când vor fi mari se vor face jandarmi.
Vizita s-a încheiat cu un mic concurs, răsplătit cu un premiu simbolic din partea jandarmilor.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente