Acasă Locale Stiri Satu Mare Școala de Arte din Satu Mare va avea două secții noi

Școala de Arte din Satu Mare va avea două secții noi

Astăzi, 12 septembrie în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul Școlii de Arte Satu Mare, directorul acestei instituții, Mircea Deac împreună cu directorul adjunct Pop Florin au anunțat modificările noului an școlar 2013-2014. Prețurile cursurilor au crescut față de anul trecut cu aproximativ 10% astfel că: taxa pentru cursul de canto costă 550 de lei; pian, chitară și vioară 480 de lei iar cursurile de dans 450 de lei. Toate aceste sume se pot achita în două rate.

Deasemenea se dorește inființarea a două secți noi și anume: teatru de păpuși și dans irlandez. Examenele de admitere se vor desfășura după urmatorul program: chitară, canto, vioară, în data de 17 septembrie; dans, 16-18 septembrie și pian, 18 septembrie. Deschiderea va avea loc în data de 27 septembrie de la ora 17.00 în pasajul Corneliu Coposu, și va fi marcată cu un spectacol oferit de elevii Școlii de Arte.

1 COMENTARIU

  1. Consider ca prin infiintarea acestor doua sectii noi,vom beneficia de multe avantaje,fara a fii nevoiti a le cauta in alta parte cum ar fii alte orase.

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente