Acasă Locale Stiri Satu Mare Se anunță petrecere mare la Festivalul Berii Artizanale

Se anunță petrecere mare la Festivalul Berii Artizanale

HB Traditional Brewery îi invită pe sătmăreni să se bucure de redeschiderea fabricii de bere craft construită în anii ‘70 în municipiul Satu Mare, prin cea de-a doua ediție a festivalului de bere craft SM Local Beerfest. Evenimentul se desfășoară pe durata a trei zile, între 9 – 11 august, în Piața 25 Octombrie.

Noul concept “Hops & Beats” lansat anul acesta oferă participanților nu doar o reconectare cu comunitatea și tradiția locală de bere craft ci și o experiență inedită de muzică instrumentală live pe genurile rock, jazz, pop, electronic și reggae.

Piața va vibra în ritmul muzicii artiștilor precum Vița de Vie, Mihail, The Mono Jacks, Mr. President și IRIS. Ce merge mai bine cu o bere autentică locală decât muzica bună de la cei mai tari artiști? Atmosferă rustică, muzică diversificată, tombole cu extrageri zilnice, activități pentru toată lumea, mâncare grill stradală, și nu în ultimul rând comunitate și distracție.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente