Acasă Locale Stiri Satu Mare Se închid magazinele de materiale de construcții

Se închid magazinele de materiale de construcții

Primăria Municipiului Satu Mare aduce la cunoștință publică noile măsuri aprobate de către Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru combaterea răspândirii COVID-19.  Astfel, începând de miercuri, 25 martie, la nivelul municipiului Satu Mare se aplică următoarele măsuri:

  1. Se interzice transportul a mai mult de două persoane, în mijloacele de transport persoane în regim taxi. Transportul pasagerilor se va face doar pe bancheta din spate a autovehicului. Se recomandă transportatorilor în regim taxi să transporte gratuit personalul medical.
  2. Transurban SA va asigura un program de circulație redus, după cum urmează:
  • de luni până sâmbătă se va circula conform programului aferent zilelor nelucrătoare (program de sâmbătă extins)
  • duminică se va circula cu program de duminică, însă doar pentru schimbul I ( cu excepția liniei 4 care nu va circula deloc)
  • mijloacele de transport puse în circulație vor fi adaptate numărului de călători, astfel încât să fie respectată distanța minimă de 1,5 m între călătorii care utilizează transportul public
  • pe toată perioada stării de urgență în România, Transurban SA va transporta gratuit tot persoanlul medical ( în baza legitimațiilor de serviciu)
  1. Se suspendă temporar activitățile de comercializare cu amănuntul a produselor și serviciilor în magazinele din incinta piețelor. Excepție de la aplicarea acestei măsuri sunt magazinele alimentare, veterinare sau farmaceutice și serviciile de curățătorie.
  2. Se suspendă temporar activitățile din următoarele magazine: S.C DEDEMAN SRL, S.C BRICOSTORE ROMÂNIA S.A , ALTEX ROMÂNIA S.R.L

,,Reamintim cetățenilor faptul că sunt STRICT INTERZISE deplasările după ora 22.00! Fiți responsabili! Protejați-vă familia și stați acasă! Doar dacă respectăm regulile de prevenire a răspândirii COVID-19 vom trece cu bine peste această perioadă!”

- Advertisment -

Cele mai populare

De frica ursului l-a prins noaptea în copac

Întâmplare de-a râsul-plânsul în județul vecin. În timp ce culegea ciuperci în pădure, un bărbat din Jibou a...

Situația COVID în județ și în țară

Până astăzi, 17 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate1.080.070 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus...

România – groapa de gunoi a Europei?

În ultimele zile Poliția de Frontieră Română a interzis intrarea în țară a peste 37 tone de deșeuri....

A fost montat sensul giratoriu de la Burdea

Încă de aseară s-a lucrat la montarea sensului giratoriu de la Burdea. În această dimineață, cititorii noștri...

Comentarii recente