Acasă Locale Stiri Satu Mare Se închid magazinele de materiale de construcții

Se închid magazinele de materiale de construcții

Primăria Municipiului Satu Mare aduce la cunoștință publică noile măsuri aprobate de către Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru combaterea răspândirii COVID-19.  Astfel, începând de miercuri, 25 martie, la nivelul municipiului Satu Mare se aplică următoarele măsuri:

  1. Se interzice transportul a mai mult de două persoane, în mijloacele de transport persoane în regim taxi. Transportul pasagerilor se va face doar pe bancheta din spate a autovehicului. Se recomandă transportatorilor în regim taxi să transporte gratuit personalul medical.
  2. Transurban SA va asigura un program de circulație redus, după cum urmează:
  • de luni până sâmbătă se va circula conform programului aferent zilelor nelucrătoare (program de sâmbătă extins)
  • duminică se va circula cu program de duminică, însă doar pentru schimbul I ( cu excepția liniei 4 care nu va circula deloc)
  • mijloacele de transport puse în circulație vor fi adaptate numărului de călători, astfel încât să fie respectată distanța minimă de 1,5 m între călătorii care utilizează transportul public
  • pe toată perioada stării de urgență în România, Transurban SA va transporta gratuit tot persoanlul medical ( în baza legitimațiilor de serviciu)
  1. Se suspendă temporar activitățile de comercializare cu amănuntul a produselor și serviciilor în magazinele din incinta piețelor. Excepție de la aplicarea acestei măsuri sunt magazinele alimentare, veterinare sau farmaceutice și serviciile de curățătorie.
  2. Se suspendă temporar activitățile din următoarele magazine: S.C DEDEMAN SRL, S.C BRICOSTORE ROMÂNIA S.A , ALTEX ROMÂNIA S.R.L

,,Reamintim cetățenilor faptul că sunt STRICT INTERZISE deplasările după ora 22.00! Fiți responsabili! Protejați-vă familia și stați acasă! Doar dacă respectăm regulile de prevenire a răspândirii COVID-19 vom trece cu bine peste această perioadă!”

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente