Acasă Locale Stiri Satu Mare Se închide Catedrala Catolică

Se închide Catedrala Catolică

„Datorită lucrărilor de restaurare, sfintele liturghii din Catedrala Romano-Catolică din Satu Mare se mută din 7 ianuarie până la sfârșitul lunii martie.

Prin proiectul cu titlul „Reabilitarea Catedralei Romano-Catolice din Satu Mare, Judeţul Satu Mare” depus la Programul Operaţional Regional al Uniunii Europene, se renovează Catedrala Romano-Catolicp din Satu Mare. Cetățenii orașului Satu Mare au putut urmări de mai mult timp desfășurarea lucrărilor fațadei și acoperișului, iar lucrările din interior până în acest moment au putut fi efectuate fără să deranjeze sfintele liturghii. În curând acest lucru va fi inevitabil, iar din cauza restaurării Catedrala se va închide.

Acest lucru se va întâmpla pe 7 ianuarie și se estimează ca până la sfârșitul lunii martie, sfintele liturghii de duminică vor fi mutate în biserica Zarda începând cu orele 8.00, 10.00, 11.30 și 18.00, iar cele din timpul săptămânii în biserica Calvaria, cu orele de începere de 7.00 și 9.00 dimineața.

Înțelegerea și ajutorul enoriașilor ajută la reîmprospătarea Catedralei de care se va putea bucura întreaga dieceză și întregul oraș.” Se arată într-un comunicat transmis de către reprezentanții bisericii.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente