Acasă Locale Seara de relaxare prin meloterapie

Seara de relaxare prin meloterapie

RELAXARE MELOTERAPIE„ASPROSAM (Asociația Sătmăreană pentru promovarea Sanătății Mintale), după cum reiese și din denumire, și-a propus să-și centreze activitatea pe tematica sănătății mintale ca parte integrantă nu numai individuale ci și colective. Experiența profesională zilnică arată o creștere semnificativă a afecțiunilor psihice în rândul populației, în timp ce asistența medicală de specialitate întâmpină dificultăți în asigurarea unui tratament complex, de reabilitare psiho-socială a pacienților. Misiunea noastră este de a completa gama terapiilor medicale cu activități menite să ajute la reintegrarea lor în comunitate, la creșterea încrederii în forțele proprii și nu în ultimul rând la evitarea stigmatizării care poate produce izolare și deznădejde.

Viziunea noastră este să schimbăm percepția comunității despre bolnavul și suferința lui psihică, să obținem implicarea societății în acceptarea lor, în susținerea eforturilor de însănătoșire. Ca un prim pas pe calea pe care o propunem, vă așteptăm să fiți alături de noi la evenimentul organizat în data de 16 iunie”.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente