miercuri, mai 29, 2024
AcasăsusSebastian Burduja, candidat PNL la Primăria Capitalei dă speranțe electoratului care nu...

Sebastian Burduja, candidat PNL la Primăria Capitalei dă speranțe electoratului care nu s-au hotărât până acum

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a spus, marți, într-o primă reacție după decizia Coaliției de a-l retrage pe dr. Cătălin Cîrstoiu și a merge cu candidați separați că desemnarea lui Sebastian Burduja în cursa pentru Primăra Capitalei „dă speranțe electoratului care nu s-a hotărât până la acest moment.

„Șansele PNL sunt date de profilul candidatului. Vine de pe funcția de ministru. Este opțiunea care dă speranțe celor care nu s-au hotărât până acum. Există un segment de electorat nehotărât și poate să-și prezinte planul pentru Primăria Capitalei ca nou intrat în competiție”, a declarat Ciucă, întrebat ce șanse consideră că are la Primăria Capitalei candidatul PNL, Sebastian Burduja.

Rugat să spună ce atuuri consideră că ar avea Burduja și Gabriela Firea, Ciucă a răspuns: „Pot vorbi despre candidatul meu. Nu vreau să vorbesc despre alți candidați pentru că așa e onest și firesc (…) E important să trecem de la o campanie bazată pe ură la una bazată pe speranță”.

Întruniți luni dimineață, de la ora 10, în ședința conducerii Coaliției, liderii PSD și PNL au decis să renunțe la candidatura dr. Cătălin Cîrstoiu. Decizia a fost luată la miezul nopții, după 14 ore de discuții.

Motivul, așa cum a fost el explicat a fost: slabele șanse în cursă, așa cum au reieșit din sondaje și cum au fost resimțite, „la firul ierbii”, de către social-democrații și liberalii angrenați în campania de București.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente