Acasă Sport National Ședința Comisiei UEFA în care s-a analizat cazul FC Steaua s-a încheiat

Ședința Comisiei UEFA în care s-a analizat cazul FC Steaua s-a încheiat

gardosȘedința Comisiei de Control și Disciplină a UEFA, în care s-a analizat cazul FC Steaua ca urmare a unei proceduri disciplinare deschise de forul european după decizia ÎCCJ în dosarul „Valiza”, s-a încheiat, vineri seară, la Nyon.

Ședința a început în jurul orei 18.30 și s-a încheiat după aproximativ două ore, informează www.sport.ro.

Înainte de ședință, președintele Consiliului de Administrație al FC Steaua, Valeriu Argăseală, declara, pentru Sport.ro, că gruparea „roș-albastră” are un dosar foarte bine pus la punct, ceea ce îl face să spere la un verdict favorabil al Comisiei de Disciplină a UEFA.

„Documentele au fost transmise inițial către administrația UEFA și dirijate apoi către Comisia de Disciplină. Exclusiv în această fază judecarea se face pe baza probelor din dosar. Numai studiul dosarului, fără audierea părților sau audiențe în contradictoriu. Este un dosar «beton», ca să folosim cuvântul consacrat în România, iar asta nu duce decât la un verdict favorabil pentru Steaua”, a spus Argăseală.

UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva clubului Steaua după decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție în dosarul „Valiza”, care l-a condamnat pe finanțatorul Gigi Becali la trei ani de închisoare pentru dare de mită și fals în acte.

Forul european a precizat, la 10 iunie, că acest caz este analizat în 21 iunie și că un verdict va fi dat în săptămâna care începe la 24 iunie.

sursa:mediafax.ro

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația sexuală atacată de Klaus Iohanis la CCR ,promovată de deputați

Legea prin care "educația sexuală” în școli este înlocuită cu "educație sanitară” este constituțională, a decis joi Curtea Constituțională, care a respins...

Taxe care pot fii achitate online din Septembrie

Începând de joi, 24 septembrie, plățile pentru contravaloarea permiselor de conducere realizate de persoanele fizice pot fi achitate online, prin Ghișeul.ro, a anunțat...

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Comentarii recente