sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăSportNationalȘedința Comisiei UEFA în care s-a analizat cazul FC Steaua s-a încheiat

Ședința Comisiei UEFA în care s-a analizat cazul FC Steaua s-a încheiat

gardosȘedința Comisiei de Control și Disciplină a UEFA, în care s-a analizat cazul FC Steaua ca urmare a unei proceduri disciplinare deschise de forul european după decizia ÎCCJ în dosarul „Valiza”, s-a încheiat, vineri seară, la Nyon.

Ședința a început în jurul orei 18.30 și s-a încheiat după aproximativ două ore, informează www.sport.ro.

Înainte de ședință, președintele Consiliului de Administrație al FC Steaua, Valeriu Argăseală, declara, pentru Sport.ro, că gruparea „roș-albastră” are un dosar foarte bine pus la punct, ceea ce îl face să spere la un verdict favorabil al Comisiei de Disciplină a UEFA.

„Documentele au fost transmise inițial către administrația UEFA și dirijate apoi către Comisia de Disciplină. Exclusiv în această fază judecarea se face pe baza probelor din dosar. Numai studiul dosarului, fără audierea părților sau audiențe în contradictoriu. Este un dosar «beton», ca să folosim cuvântul consacrat în România, iar asta nu duce decât la un verdict favorabil pentru Steaua”, a spus Argăseală.

UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva clubului Steaua după decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție în dosarul „Valiza”, care l-a condamnat pe finanțatorul Gigi Becali la trei ani de închisoare pentru dare de mită și fals în acte.

Forul european a precizat, la 10 iunie, că acest caz este analizat în 21 iunie și că un verdict va fi dat în săptămâna care începe la 24 iunie.

sursa:mediafax.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente