Acasă Locale Stiri Satu Mare Şedinţă de lucru cu ministrul Muncii

Şedinţă de lucru cu ministrul Muncii

Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius Budăi s-a întâlnit marţi, 01 octombrie 2019, de la ora 12,30, la Satu Mare cu preşedinţii asociaţiilor de pensionari din judeţ, cu membri ai Comisiei de dialog social – lideri de sindicat şi reprezentanţi ai patronatelor, respectiv cu reprezentanţii instituţiilor subordonate ministerului de resort.

Discuţiile s-au desfăşurat timp de mai bine de două ore în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ, întâlnirea fiind prezidată de către prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip.

Ministrul a felicitat pensionarii din judeţ cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice şi a răspuns întrebărilor partenerilor de dialog, care au privit în special aplicarea legii pensiilor, a legii salarizării unitare a personalului plătit din fonduri publice şi a modificărilor privind legea dialogului social.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente