vineri, aprilie 19, 2024
AcasăCosul cu vipereCoș cu VIPere - Semne rutiere sub acoperire

Coș cu VIPere – Semne rutiere sub acoperire

cos vipere

Unele semne de circulație din municipiul Satu Mare stau și te veghează ascunse printre crengile copaciilor sau acoperite cu diverse cabluri și materiale publicitare, făcându-le șoferilor circulația un adevărat calvar.

Nu puține sunt acele semne de circulație care sunt mascate aproape total de frunzișul copacilor crescuți în apropiere. Multe dintre aceste semne, precum „Cedează trecerea” sau „Stop” dar și cele care presemnalizează trecerile pentru pietoni, sunt foarte importante pentru că stabilesc ordinea de trecere.

Iar atunci când nu sunt văzute deloc sau la timp pot determina producerea unor accidente de circulație. Și nu puține au fost cazurile anii trecuți de accidente de circulație, unele soldate cu răniți, tocmai din cauza faptului că aceste semne nu au putut fi văzute din cauza frunzelor. Nu ar strica faptul ca autoritățile care se ocupă cu amplasarea acestor semne să ia o decizie cât mai repede posibil pentru a nu se întâmpla vreo nenorocire.

Degeba îi vei spune unui polițist că nu ai vazut semnul pentru că el iți va spune să caști ochii mai bine. Sperăm că nu este necesar să se întâmple vreo nenorocire până ca cineva să ia măsuri pentru ca semnele să fie vizibile.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente